Hírarchívum - 2010. augusztus

Még egy évet várunk kell a Rage-re

Az id Software elfelejtette megindokolni, hogy miért is kell még egy esztendőt várnunk a nyitott-világú poszt-apokaliptikus FPS-ükre, holott az eredeti tervek szerint még idén meg kellett volna jelennie. Nem várt problémába ütköztek volna talán? 2011. szeptembere még nagyon soká van.

Medal of Honor - a kampányról bővebben

A Gametrailers TV-n tegnap egy majd' félórás műsort szenteltek a Danger Close Medal of Honorjának, a fejlesztőkkel való interjú mellett eddig soha nem látott képsorokat izgulhattunk végig a kampányból. A Tier 1 operátorai igazi kemény arcok, és az afganisztáni hegyvidék talán az év legmarkánsabb háborús helyszíne a videojátékokban.

Visszatérnek a zombik az új Call of Duty-ba?

Bár nem ez az első pletyka a Call of Duty: World at War híres zombi-módjának visszatéréséről, a mostani hír jóval biztosabb információnak tűnik, mint az eddigiek. Az Activision sem volt hajlandó kommentárt fűzni az értesülésekhez, ami általában jó jel szokott lenni ilyenkor.

Hivatalos: készül a S.T.A.L.K.E.R. 2, konzolokra is!

Aztabüdösmindenit! Szerkesztőségünk alig tér magához. A korábban felreppent pletykák igaznak bizonyultak: a GSC rövid, ámde lényegre törő közleményben tudatta a nagyvilággal, hogy már fejlesztik a STALKER 2-t, amely igazi multiplatform címként tér vissza.

Jövő héten jön a HAWX 2 demója

Pilótafülkék lezárulnak, még élnek bennünk a kecskeméti repülőnapok okozta élmények, a Ubisoft csak dobott még egy fahasábot a tűzre: jövő héten az Xbox 360 és a PS3 tulajok tehetnek egy próbarepülést a HAWX 2-vel. Rögtön két bevetésen terelgethetjük az acélmadarakat.

Jövő márciusban érkezik a Crysis 2

Az EA nem merte bevállalni a karácsony dömpinget, hogy útnak eressze a Crytek grafikai tabukat ledöntő multiplatform FPS-ét, ezért csak a következő üzleti negyedévben érkezik a Crysis 2. Ez eddig eléggé tág intervallumnak bizonyult, de tegnap Twitteren pontosítottak a fejlesztők.

Deus Ex: Human Revolution - gameplay trailer

Ugyan az E3-on már láttunk egy kétes minőségű kézikamerás felvételt a Deus Ex 3-ből, melyben a játékmenet tényleges pillanataiba nyerhettünk betekintést, az Eidos most összevágott egy igencsak figyelemfelkeltő trailert a mozgásban lévő játékból.

F1 2010: megvan a hivatalos megjelenési dátum

Bár a szeptemberi megjelenési időpont eddig sem volt hétpecsétes titok a rajongók számára, a Codemasters tegnap napra pontosan is közölte, hogy az idei Forma 1-es szezont feldolgozó játékuk mikor is landol a boltok polcain.

Már készül a Tropico 4

A Kalypso Media bejelentette, hogy már készül népszerű stratégiai játékuk újabb fejezete, Tropico 4 címmel. Feladatunk ismét az lesz, hogy egy banánköztársaságot virágoztassunk fel a diktatúra eszközével, El Presidente nem vonulhat nyugdíjba. PC mellett ismét örvendezhetnek az Xbox 360 tulajok is.

GC 2010: Befutott a Electronic Arts listája

Jövő héten startol Kölnben a legnagyobb európai gamer-vigasság, a Gamescom. Egy olyan nagynevű kiadó, mint az EA, ezúttal sem maradhat ki a jóból. Meg is tudtunk, hogy mely játékokat hozza el, minden elvakult látogató számára.