Hírarchívum - 2010. augusztus

GC 2010: Patapon 3 mozgásban

A Sony szeszélyes ritmust diktál a Patapon 3-ban, a harmadik rész immáron kiterjedt multiplayer lehetőségekkel fog rendelkezni. A cucc mindig jó volt arra, hogy unalmas perceinkben előkapjuk farzsebünkből és kissé idióta Funky Beatre rázva nyomuljunk egyet lüke karaktereinket terelgetve.

GC 2010: MotorStorm 3: Apocalypse előzetes

Mivel lehet felvirágoztatni a poszt-apokaliptikus off-road autóverseny legújabb részét? A Sony Kölnben tudta a választ a kérdésünkre: városi helyszínekkel és a szélsőséges időjárás kiszámíthatatlan tombolásával. A trailer egy csapásra felkeltette érdeklődésünket.

GC 2010: Resistance 3 élőszereplős előzetes

Bár kétségkívül hangulatos ez a rövidfilm, melyben mindenre elszánt hazafi katonák marhavagonokban szelik át az állam valaha jobb állapotban lévő vidékeit, mogorva, izzadt tekintetek néznek ki a tájra, rácsodálkozva arra, hogy mennyire megváltozott a megszállás óta.

GC 2010: LittleBigPlanet 2 kedvcsináló

Elsősorban a szerkesztői felület kínálta lehetőségekre hívja fel a figyelmet a videó, s a hagyományos platformelemek mellett a felhasználó által generált tartalom lesz a leghangsúlyosabb tényező a LBP folytatásában. Ám a műfaji határok kitolódnak, nem muszáj platformjátékot kreálnunk, ha van elég fantáziád bármit kiadhatsz kezeid közül.

GC 2010: Befutott az inFamous 2 montázs

A Sony konferenciáján alapnak számít, hogy az exkluzív címeikhez friss, ropogós trailert mutassanak be a nagyközönséghez. A Sucker Punch játékát bejelentésekkor sokan támadták Cole átdolgozott fizimiskája miatt, de egy ideje nem titok már, hogy inkább visszatérnek a régihez. Az inFamous 2 az áramszolgáltató vállalatok is támogathatnák.

GC 2010: Bejelentették a Resistance 3-at is

Elsőre kicsit megijedtünk a Sony konferenciáján: bármennyire is szeretjük a Ratchet & Clanket, mi elsősorban a Resistance 3-mal számoltunk, ha már bejelentésre készült az Insomniac. A srácok szerencsére nem tököltek: bejelentették hát mindkét címet!

GC 2010: Új Ratchet & Clanket fejleszt az Insomniac

Ahogy arra korábban utalt, az Insomniac Games bemutatta a legújabb játékait a kölni GamesComon. Először a Ratchet & Clank következő részét leplezték le, amely a sorozat történetében először érkezik négyfős kooperatív móddal. Ratchet, Clank, Captain Qwark és Dr. Nefarious egy csapatban - alig várjuk!

GC 2010: Két új PlayStation 3 modell érkezik

Javában tart a Sony konferenciája a Kölnben megrendezett GamesComon. A korábban felreppent pletykák igazak voltak, a japán cégóriás megerősítette, hogy két, eltérő háttérkapacitással rendelkező konzolok érkeznek hamarosan a boltok polcaira. Az Amazonon elő is rendelhetőek.

GC 2010: Még egy kis Dead Space 2 játékmenet

Lassan már az egész Dead Space 2 sztorit látjuk különböző játékmenet videókra szabdalva. A GamesComra is jutott egy szép nagy adag, ahol némi látványos, nulla gravitációs részt tol végig emberünk, majd a végén egy látványosat landol az űrállomás belsejében.

GC 2010: Crysis 2 többjátékos mód akcióban

Az Electronic Arts konferencián élő prezentációt láthattunk a Crysis 2 többjátékos részéből, ahogy a srácok egymást irtották az Xbox 360-as verzióban. A látvány lenyűgöző, a nanosuit és a hatalmas távolságok és magasságkülönbségek pedig sok taktikai lehetőséget adnak.