Hírarchívum - 2010. augusztus

GC 2010: Készül a Microsoft Flight

Két további kellemes meglepetéssel készült a Microsoft az európai játékosok számára. Készül a Flight Simulator sorozat folytatása, egyszerűen csak Flight néven, kizárólag PC-re, ezen kívül pedig újra megerősítették, hogy a Fable 3 tutira jön számítógépekre is!

GC 2010: Age of Empires Online bejelentés

Tényleg folytatódik az Age of Empries sorozat, bár nem úgy, ahogy bárki gondolta volna. A Microsoft az MMO játékok piacát látva az egyik legnépszerűbb stratégia-szériát is az online vizekre tereli. A bétatesztre már most lehet jelentkezni, mi is kíváncsiak vagyunk a végeredményre.

GC 2010: Indul a GamesCom, maradjatok velünk!

A Microsoft sajtókonferenciájával pillanatok múlva hivatalosan is elkezdődik a kölni GamesCom 2010 nulladik napja. Ha semmiről nem szeretnél lemaradni, akkor a következő napokban gyakran frissítsd a Gamekapocs oldalát, mert minden újdonságot azonnal elhozunk neked!

Új Ghost Recon játékok készülnek Wii-re és PSP-re

A Ubisoft tegnap Londonban bejelentette, hogy idén ősszel két Ghost Recon játék is napvilágot lát majd: kifinomult technológia, high-tech cuccok használata, közeljövő fiktív konfliktusai - a sorozatra jellemző ismérvek a Sony marokkonzolján és a Nintendo gépén újabb bizonyítást nyernek.

Itt a PC-s Lost Planet 2 dátum és a benchmark

Úgy látszik a Capcom szokásává válik lassan, hogy játékaik PC-s portja előtt kidobnak egy ahhoz kapcsolódó benchmark programot. Legutóbb a Resident Evil 5 kapcsán láttuk ezt, most pedig itt a Lost Planet 2 atomerőmű tesztje is, fogyasszátok örömmel.

Hatalmas pert nyert a Blizzard

A Blizzard továbbra is kegyetlenül küzd a játékaik körüli kalózkodás, s az azokhoz kapcsolódó illegális pénzszerzés ellen. Most egy hatalmas, példát statuáló pert nyertek az egyik legnagyobb tört World of Warcraft szervert üzemeltető cég, a Scapegaming ellen.

Heroes of Might and Magic 6 - magyar fejlesztőkkel

Kicsit idő előtt szivárgott ki a bejelentés, melynek azt hiszem sok magyar játékos örülni fog: készül a Heroes-sorozat új része, ráadásul hazánk fiainak garázsában. A Black Hole teljes erővel dolgozik a sorozat feltámasztásán, a képek és a teaser alapján jó úton haladnak.

Star Wars: The Old Republic - Jedi osztályok

A Bioware bejelentette a Jedi karakterosztály kétféle specializációját, melyek nem meglepő módon a Sith hasonló karaktertípusainak felelnek meg. A játékról egyébként további információáradatot várunk a hamarosan kezdődő GamesCom alatt, ahová az EA és a Bioware teljes erővel vonul ki.

Crysis 2 - félelmetes robotrenderek

Landolt pár concept render a galériában, meg befutott a Crysis TV második adása is, amiről ugyan mi egy kicsit lemaradtunk, de legalább ti nem fogtok. Hangulat van, nagy robotok vannak, látszólag minden stimmel ahhoz, hogy méltó folytatás kerekedjen ki ebből az egészből.

Legalább 20 óra játékidővel jön a Deus Ex

Legalábbis ez a cél, persze a végső idő nagyban függ az adott játékostól is. A fejlesztők szerint mindenesetre legalább 20 óra kelleni fog az első végigjátszáshoz, ami manapság már egy több mint korrekt adagnyi élmény. Persze, hogy a végleges cucc milyen lesz, az majd kiderül a tesztünkből!