Hírarchívum - 2010. augusztus

Demons Souls - sosem kellett volna elkészülnie

A Sony szerint hatalmas mázlinak, és több tényező összejátszásának köszönhető, hogy az utóbbi évek leghardcore-abb szerepjátéka, a Demon's Souls végül elkészülhetett. A fejlesztők nem fogták vissza magukat, megalkották a világ egyik legnehezebb játékát.

Ingame extrákkal érkezik a Fable regény

Nemrég nyilvánossá vált, hogy a Fable 3-mal egy időben a népszerű szerepjáték univerzumban játszódó regény is napvilágot lát majd, tekintve, hogy Peter Molyneux által kitalált világ más médiumon is megállja a helyét. A Fable: The Balverine Orderhez olyan kód jár, amivel játékbeli extrákat nyithatsz meg.

Érkezik a LittleBigPlanet 2 béta

Media Molecule nem kertelt sokáig, az első részhez hasonlóan a megjelenés előtt a rajongók és az önjelölt teszterek ismét hódolhatnak a bétateszt kiváltságainak. Jelenleg ugyan semmilyen pontos dátum nincs a kissé semmitmondó "hamarosan" időhatározó mellett.

Halo Reach - multiplayer örömök ismerős terepen

Egy egész deathmatch mérkőzés közben rághatjuk le körmeinket, méghozzá a Halo 2 egyik nevezetes multis térképének modern újragondolásában. Talán spórolásból, talán a pár hónapja bezárt Halo 2-es szervereknek köszönhetően a Bungie a klasszikus mapok vissza-hozatalán ügyeskedett.

A DICE is besegít az NFS: Hot Pursuit fejlesztésébe

A Battlefield-széria megalkotói lepaktáltak a Criterionnal, az együttműködés tárgya pedig az autóverseny hatalmas, nyílt világának minél tökéletesebb megalkotása a svédek segítségével. Egy kis létszámú stúdiónak olyan jól jött a 200 fős fejlesztőbrigád segítsége, mint egy falat kenyér.

Crysis 2 - élsimítással szép az élet

Ha technológiai oldalról vizslatjuk a Crytek gyermekét, egy rossz szavunk se lehet. Az alábbi rövidke videó a játék Central Station nevű pályáját mutatja be, azon belül is az anti-aliasing bekapcsolásával elérhető különbségeket. Egészen elképesztő méreteket barangolhatunk be, holott ez "csak" egy betondzsungel.

GC 2010: A nagy játéklista

Befutott a végleges lista arról, melyik kiadó milyen játékokat hoz el a kiállításra. Igen impresszívnek tűnik, azt hiszem minden esély megvan rá, hogy az idei GamesCom tényleg jobb legyen, mint a kissé halovány E3, s valószínűleg több bejelentést is fogunk kapni.

Medal of Honor: osonós és sniperkedős trailerek

Úgy látszik az Electronic Arts szeretné egy kicsit elterelni a figyelmet az egyelőre nem túl pozitív kritikákat kapó többjátékos üzemmódról, és most egy a single playerből kaptunk két új videót is. Az egyikben a csendes gyilkolást, míg a másikban a vadászpuskázást tekinthetjük meg.

NBA 2K11 - Michael Jordan trailer

Hosszú idő óta talán az első igazán hangulatos NBA játékelőzetes futott be hozzánk. Ehhez valószínűleg köze van annak is, hogy a srácok elővették a világ egyik legismertebb kosarasát, a legendás Micheal Jordant. A hangulat jónak tűnik, a végleges verzió minősége a tesztünkből majd kiderül.

Az első Tony Hawk: Shred mozgókép

Az Activision nem sokáig pihenteti minden idők egyik legnagyobb deszkásával, Sólyom Antal nevével fémjelzett frencsájzt, az E3-as bejelentést követően eddig kellett kibírnunk videó nélkül. A Shred kompatibilis lesz a drága pénzért megvett Ride gördeszka-kontrollerekkel is.