Hírarchívum - 2010. szeptember

TGS 2010: Alice: Madness Returns teaser

American McGee végre visszatér ahhoz a sötét álomvilághoz, amelyhez leginkább ért. 2001 egyik legnagyobb kritikai sikerét elért Alice folytatása ezúttal is egy kifordult, beteg Csodaországban ténykedhetünk a felnőttkor küszöbéhez érkező leányzóval. Kicsit morbid, de ha kellően magával ragadó játékot keresel, ez a tiéd!

TGS 2010: Shadows of the Damned bejelentés

Előre démonvadászok, az EA új pszichológiai akciójátékát egyenesen a Resident Evil 4 és a Vanquish megálmodója, Shinji Mikami hozza el nekünk, kiderültek hát a várva-várt project részletei. Egy rakat, a szakmában elismert személyiség dolgozik azon, hogy megreformálja a stílust.

TGS 2010: Jön a Dead Rising 2: Case West

A Dead Rising 2 előzményeit elmesélő Case Zero hatalmas siker volt, a Capcom szerint több mint 500 ezren töltötték le a DLC-t. Éppen ezért "ha már van prológus, kell egy epilógus is" alapon még egy csomagot készít a Blue Castle Games - pontosabban a Capcom Games Studio Vancouver.

TGS 2010: Bemutatták az új Devil May Cry-t

Minden korábbi pletyka igaz volt: valóban a brit Ninja Theory fejleszti az új Devil May Cry-t, azonban a következő rész gyakorlatilag nem lesz ötödik rész. Rebootról van szó, kérem szépen, nem is akármilyenről: ez a Dante már nem az a Dante, akit egykor megismertünk.

TGS 2010: Asura's Wrath bejelentés a Capcomtól

A .hack-sorozatot és a Naruto-adaptációkat fejlesztő CyberConnect2 legutóbb a Capcommal paktált le, közös munkájuk gyümölcse az Asura's Wrath lesz. Az akciójátékról konkrét információkból csak kevés, látnivalókból viszont annál több áll a rendelkezésünkre!

TGS 2010: Készül a Ninja Gaiden harmadik része

Jól indul az idei Tokyo Game Show, a Tecmo Koei bejelentette, hogy készül a Ninja Gaiden-sorozat harmadik része, amelyik az első igazi folytatás lesz azóta, hogy a sorozat atyja, Tomonobu Itagaki elhagyta a Team Ninja csapatát - ennek ellenére bízunk a srácokban, hogy méltó utódot hoznak össze nélküle is.

Halo: Reach nyitóbuli - beszámoló, képek, csajok

Ellátogattunk az Allee bevásárlóközpontba, hogy mi is részt vegyünk a Halo: Reach nyitóbuliján. A helyszínen sikerült fotózkodni pár csinos hostess lánykával, kipróbáltuk a játékot, valamint nézhettük, ahogy Cseh Lacit és Csányi Sándort elkalapálja pár srác multiban.

Elérhető a FIFA 11 és a PES 2011 konzolos demója

Nem is választhatott volna jobb időpontot sem az EA Sports, sem pedig a Konami, hogy legújabb futballjátékuk ez évi formabontását a nagyközönséggel megossza. Végre kiderül, hogy melyik győzedelmeskedik, hiszen igazából nem a felvonultatott csapatok, hanem a kiadók közt dúl a harc.

PS3: Újra lehet PS2 kompatibilitás?

A Sony nemrégiben egy szabadalmi kérelmet nyújtott be Japánban, melynek tárgya egy gépre dugható adapter, ezzel megoldható lenne PlayStation 3-on a már régóta áhított visszafele-kompatibilitás. Lehet, hogy újra előkaphatjuk régi, porosodó PS2-es kedvenceinket?

Ace Combat: Assault Horizon videóinterjú

A Namco Bandai arcade repülős alapvetése úgy látszik megeszi reggelire a HAWX 2-t. Kazutoki Kono producer beszél a sorozat 15 éves hagyományáról és arról a törekvésről, hogy az újjászületés miként valósulhat meg. Az igazi Ace Combatos feeling átjön az ingame jelenetekből, az biztos, hogy akció lesz dögivel.