Hírarchívum - 2010. szeptember

James Bond: Bloodstone - MP trailer érkezett

Tudjuk, hogy Daniel Craig baltaarcával ékeskedő Blood Stone egyfajta egyvelege lesz a TPS-nek és az autós akciónak, hiába a Bizarre Creations le sem tagadhatná, hogy eddig főleg autóversenyzős címeken ügyködött. De mi a helyzet a multiplayerrrel? Az alábbi videóban erre kapunk választ.

TGS 2010: Négy bejelentéssel készül a Capcom

Az e héten, csütörtökön startoló Tokyo Game Showra nem érkezik üres kézzel a Capcom. A cég európai Twitter-csatornáján támasztották alá, hogy négy, eddig fel nem fedett játékbejelentést hoznak a bulira, de a Marvel vs. Capcom 3 rajongók sem távoznak majd üres kézzel.

Nem lesz co-op kampány a Black Opsban

A Treyarch hiába látta el 2008-ban a World at Wart kooperatív móddal, a készítők legutóbbi nyilatkozata alapján a Call of Duty: Black Opsban már nem lesz lehetőségünk az egyjátékos kampányt barátunkkal vállvetve végigtolni. Aggodalomra nincs ok, hiszen osztott képernyős multi az helyet kap a játékban.

Képeken a Dissidia: Final Fantasy folytatása

Ütős Tokyo Game Showra készül a Square Enix, végre mutatnak valamit a Final Fantasy Versus XIII-ból és a Final Fantasy Agito XIII-ból, sőt játszható formában lesz kint a Dissidia: Final Fantasy múlt héten bejelentett folytatása is. Addig itt van róla három kép, nézzétek meg őket!

25 éves a Super Mario Bros.

Huszonöt éves lett mindenidők egyik legnépszerűbb, legismertebb, legkeresettebb és legjobb sorozata, a Super Mario Bros. Az első rész 1985. szeptember 13-án jelent meg Japánban, és azóta több mint 40 millió példány kelt belőle, a teljes sorozat pedig már 240 milliónál jár.

Novemberben megy Japánba a Nintendo 3DS?

Egy japán kiegészítőket gyártó cég egyik munkatársa kotyogta ki Twitteren, hogy november végén kerülhet boltokba a szigetországban a Nintendo 3DS. A hír egyelőre pletyka (igaz, már nem az első), a konzolgyártó csak a hónap végén fogja bejelenteni a hivatalos premiert és árcímkét.

Kézikonzolos játékon dolgozik a Bioware

A Nintendo DS-es Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood után újra a kézikonzolok felé fordul a Bioware, legalábbis az egyik munkatárs internetes önéletrajza erre enged következtetni. Folytatódik a Sonic-sorozat vagy esetleg más nagygépes címüket ültetik át a marokgépekre?

Medal of Honor - 3 millió után jöhet a folytatás

Az Electronic Arts kvázi ultimátumot adott az új Medal of Honornak: ha a, modern háborúkat feldolgozó részből nem tudnak eladni hárommillió példányt, nem lesz folytatás. Első blikkre ez a szám nem tűnik soknak, de az új FPS dolgát több körülmény is nehezíti majd.

Celebek a hétfő esti Halo: Reach launch partyn

Holnap estétől hivatalosan is elérhetővé válik a Halo: Reach világszerte, így a Microsoft hatalmas launch partyt szervez az Allee bevásárlóközpontban. De erről már írtunk. Amiről viszont még nem, az az, hogy mindenféle celeb ellen lehet majd próbára tenni a tudásunkat multiban!

Lezárult a HAWX 2 nyereményjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban az An-Tec Kft. felajánlásával kisorsoltunk három darab Playstation 3-as Tony Clancy's HAWX 2 játékot. A szerencsés nyertesek listája már megvan, a Gamekapocs szerkesztéségének nevében szívből gratulálunk mindnyájuknak!