Hírarchívum - 2010. szeptember

DiRT 3 - Ken Block ismét megmutatja

A Codies új rallys gyöngyszemének nagy újdonsága lesz, az ún. Gymkhana Mode, amelyben különféle vezetői kunsztokat mutathatunk be a közönség számára elszeparált pályarészeken. Nem, ez nem a drift, de jó úton járunk, voltaképpen egy benzingőzzel átitatott balett.

TGS 2010: BF: Bad Company 2 Vietnam előzetes

Másodjára is megtekintve a Bad Company 2, vietnámi háborút feldolgozó kiegészítőjének TGS-re összedobott trailerjét, egyre jobban azon az állásponton vagyok, hogy a játék egy single kampányt is elviselt volna. Legalábbis a nyomasztó elbeszélés egy testközelibb megvalósításért kiállt, mintsem egy többjátékos mókára.

Csúszik a Homefront megjelenése

Bár hosszú halasztással szerencsére nem kell számolnunk, a Kaos Studios össznépi lövöldéjének megjelenése mégsem az eredeti tervek szerint zajlik majd. A Homefrontban nem kell messzire mennünk a háborúért, hazánkat megszálló komcsi sereget verjük vissza. 2011 márciusánál hamarabb nem.

Új Mafia 2 DLC érkezik Joe's Adventures címmel

Tovább gyűrűzik a Mafia 2 gengsztertörténete, immáron a második nagyobb ívű letölthető tartalom keretén belül. Vito helyett annak legjobb barátjának, Joe Barbaro köpcös testébe pattanhatunk, kijelenthetjük, hogy szerencsére, hiszen ő volt a legtökösebb NPC az alapjátékban.

TGS 2010: Videón az Enslaved ellenségei

A Namco Bandai most aztán rendesen odateszi magát, hiszen egy rendkívül akciódús trailer látott napvilágot a hamarosan megjelenő Enslavedből. Hősünknek, Monkey-nak nem lesz könnyű útja szürreális kalandja során. Változatosságra nem lehet panasz.

200 milliót hozott a Halo: Reach az első napon

Az év legjobb nyitányát produkálta a Halo: Reach, a Microsoft szerint az első napon 200 millió dollár folyt be az eladásokból. A Bungie búcsúzása tökéletesen sikerült, a srácok nem csak kritikai, hanem üzleti sikerrel is távoztak. Persze bakik azért előfordultak.

TGS 2010: Öt új Kinect-játékot jelentettek be

A Microsoft nem viccelt, tényleg komoly Kinect-lineuppal készültek a Tokyo Game Showra. Az új címek jobban húznak a hardcore címek felé, ami jelen esetben azt jelenti, hogy ezúttal sem kistigriseket nem kell nevelgetnünk, és egy darab labdajáték sem kerül majd elő. Igaz, egyik sem holnap fog megjelenni.

TGS 2010: Jövő év végén jön a The Last Guardian

Sokat találgattunk, vajon a Sony és a Team Ico kihozza-e a Tokyo Game Showra a The Last Guardiant, mert a kiadó első lineup-vázlatáról lemaradt a már most ígéretesnek tűnő játék. Szerencsére végül a program nem maradt otthon, kaptunk egy új trailert és egy dátumot is - mégha nem is napra pontosat.

TGS 2010: Videón a Metal Gear Solid: Rising

Közel ötperces demót láthattunk a Metal Gear Solid: Risingról a Tokyo Game Shown. Raiden gyakorlatilag bármit fel tud majd szelni a játék során, elég nehéz elképzelni, hogy azt úgy vigyük végig, hogy ne essen senkinek baja - pedig a fejlesztők szerint erre is lesz lehetőség.

TGS 2010: Epic Mickey - megjelenés, trailer

A Disney végre megerősítette Warren Spector nevével fémjelzett, egyelőre Wii-exkluzív címének, az Epic Mickey-nek a megjelenési dátumát. A hírrel egy időben látott napvilágot a színes-szagos TGS-trailer. Egérfogó nem kell hozzá.