Hírarchívum - 2011. március

Megjelent a Crysis 2 PC-s multiplayer demója

A Crytek nem kicsit bosszantotta fel a rajongókat, mikor a Crysis 2 bétája először Xbox 360-ra jelent meg, így a demóval már mindenképp engesztelni akartak. A kipróbálható verzió az ígéreteknek megfelelően napra pontosan megérkezett, úgyhogy a PC-s és az X360-as játékosok is élvezhetik.

Tíz napig nem szállíthatnak Európába PS3-at

Egy bírósági rendelet miatt a Sony tíz napig nem szállíthat Európába PS3-at, miután elképzelhető, hogy megsértette az LG Blu-Ray szabadalmait. A Sony nagyjából 100 ezer konzolt rendel hetenként az öreg kontinensre, a jelenlegi készletek még két-három hétre lesznek elegendőek a jelentések szerint.

GDC 2011: Teaser trailert kapott a Ninja Gaiden III

A Game Developers Conference-re időzítette a Tecmo Koei a Ninja Gaiden III teaser előzetesének bemutatását. A mostani trailer mindössze 37 másodperc hosszú, de legalább a végén szerény ígéretet találunk arra vonatkozóan, hogy hamarosan - mégpedig az idei E3-on - többet is láthatunk a játékból.

GDC 2011: TV-re költözik a Steam

Továbbterjeszkedik a Valve, a Steam nagyképernyős üzemmódot kap a közeljövőben. Bár a cég nem közölt pontos részleteket, az eddigi információk alapján az már biztos, hogy a TV-móddal együtt kontrollertámogatás is érkezik majd. A Valve további szakmai előadásokat is tervez a hétre.