Hírarchívum - 2011. március

GDC 2011: Mégsem MMO-n dolgozik a Bungie?

Úgy néz ki, hogy az egész egyszerűen csak egy vicc volt, amit valahogy senki nem értett meg. De akkor is, a hivatalos álláspont szerint ez a helyzet, úgyhogy továbbra sem tudjuk min dolgozik a Bungie. Persze ettől még lehet akár MMO is, de a GDC-s "viccel" ezt nem erősítik meg.

Négy új videón az NFS Shift 2 - Unleashed

Igen jó minőségű belsőnézetes felvétel akadt a horgunkra a Shift 2-ből, melyek főszereplői az Audi R8 és a Pagani Zonda álomverdák. A sisaknézet kifinomultsága példaértékű, érezhető, hogy a kanyarokban ellen kell tartanunk buksinkkal, a Slightly Mad még közelebb került a szimulátorosság illúziójához.

GDC 2011: Alice 2 gameplay felvételek

Eljött az idő, amikor a Spicy Horse tényleges játékmeneti pillanatokat mutatott be az Alice: Madness Returnsből, s ehhez csak San Franciscóig kellett volna elrepülnünk. Szerencsére nem maradunk le semmiről, a fiatal lány feltárja az igazságot rejtélyes múltjával kapcsolatban.

GDC 2011: Mozgásban az új Unreal Engine 3

Végre videóval is szolgálhatunk a GDC-n zárt ajtók mögött bemutatott és jelentős frissítésen átesett Unreal Engine 3 techdemójából. Ki hitte volna, hogy ilyen nagy léptékű tartalék van még a hat éve debütált motorban? Egy mocskos jövőbeni városképet láthatunk, megcsömörlött főszereplővel. Ütős!

Kinect-támogatással érkezhet a Halo Wars 2

A Microsoft belső stúdiója, a 343 Industries elképzelhetőnek tartja, hogy egy jövőbeli Halo Wars folytatás már kihasználná a mozgásérzékelős szenzort. Xbox 360-on máig a legsikeresebb RTS-ként vonult a történelembe a Halo Wars, nem zárják ki azt sem, hogy valaha visszatér.

GDC 2011: Színfalak mögött a Battlefield 3

A DICE is jelen volt San Franciscóban, a konferencián, ennek örömére zárt ajtók mögött mutatta be újgenerációs militarista gyöngyszemét, ahol a kampányba tekinthetünk bele némileg kétes minőségű képsorokon keresztül. A hangulattal nem lesz gond, ám mégis akadtak fenntartásaink - rögtön eláruljuk, miért.

Októberben jelenik meg a Batman: Arkham City

Már a népszerű webáruházak - mint az Amazon és a GameStop - is megszellőztették a Rocksteady újabb bőregeres játékának megjelenési dátumát. Az, hogy mind a két helyen egyazon időpontot közölnek, könnyen jelenthet félhivatalos megerősítést is.

GDC 2011: Rémisztő Mortal Kombat kivégzések

Fejlecsapás, szeletelt belsőségek és vér. Ne ijedjetek meg, nem mentünk át gasztronómiai magazinná, csupán egy újabb videóval gazdagodtunk a Mortal Kombatból, mely egy sor látványos és szadista kivégzést mutat be. A NetherRealm Studios tényleg elengedte beteges fantáziáját.

GDC 2011: iOS-re is megjelenik az Another World

Eric Chahi nemcsak előadást tartott az idei Game Developers Conference-en, de maga jelentette be, hogy zseniális játékát, az Another Worldöt iOS-re, azaz iPhone-ra, iPodra és iPadre portolják majd. A fejlesztést nem ő végzi, de úgy tűnik, elégedett a feladatot ellátó csapatokkal.

Gears of War 3 - bővebb infók a bétáról

Az Epic végre minden fontosabb részletet felfedett a Gears of War 3 bétatesztjével kapcsolatban: kiderült a kezdés pontos dátuma, ismertté vált az is, hogy miket próbálhatnak majd ki a tesztelők, valamint egy sor extra tartalom feloldásának a követelményét is elárulták a készítők.