Hírarchívum - 2011. március

Fallen Frontier bejelentés

Még mielőtt egy teljesen ismeretlen stúdió teljesen ismeretlen játékának könyvelnéd el a Fallen Frontiert, érdemes elolvasnod ezt: az anyagot néhány volt Bungie-fejlesztő készíti, és iszonyatosan hangulatosnak tűnik, legalábbis a bemutatkozó előzetes alapján nálunk azonnal várólistára került.

Dragon Age 2 extranagy textúrákkal

Sokan kritizálták az első Dragon Age epizódot a grafikája miatt, ami talán nem is meglepő, hiszen vagy fél évtizeden keresztül készült a cucc. A folytatás fejlesztése során a grafikus motor feltápolása volt az egyik legfontosabb feladat, a PC-s játékosok ráadásul külön örülhetnek.

Tényleg megcsinálja az Activision a Dance Hero-t?

Alig pár hete annak, hogy az Activision látványosan eltemette a Guitar Hero és DJ Hero-sorozatokat, most mégis elképzelhető, hogy mindent újrakezd, csak ezúttal a táncjátékokkal, mert az a divat. Jöhet a Dance Hero? A Kotaku értesülései szerint nagyon is, bár sok konkrétum még nem derült ki róla.

A héten kezdődik az új Silent Hill-mozi forgatása

A napokban bőven jutott alapanyag rendszertelen időközönként jelentkező Cooltúra rovatunkba, elvégre az új Resident Evil és Tomb Raider filmek után, most a második Silent Hill-film munkálatairól is van mit mesélnünk: egészen pontosan azt, hogy a héten kezdődik a forgatás, és év végén jön a film.

APB Reloaded - vezess, mint egy őrült

Az All Points Bulletin azzal a lendülettel tűnt el a süllyesztőben, ahogy megjelent. Ezzel ez a szerencsétlen sorsú MMO valószínűleg bekerül a játéktörténelembe, mint az egyik legnagyobb katasztrófa, de ettől függetlenül egy csapat rendületlenül dolgozik a feltámasztáson, amiből most láthatunk egy előzetest.

Második helyen nyitott itthon a Bulletstorm

A magyar játékosoknak is bejött a People Can Fly és Cliffy B legújabb agymenése, a Bulletstorm kapásból a második helyen nyitott itthon. Bár a játék kétségkívül remekül sikerült, arra kíváncsiak lennénk, hányan döntöttek a pár ezressel drágább Epic Edition mellett a Gears of War 3 bétalehetőség miatt.

Még több jel mutat a GTA V felé

Ha már a Rockstar nem hajlandó beszélni a GTA V-ról, akkor a rajongók kezdenek el ásni egy kicsit, és előkaparni bármit, ami kedvenc játékuk folytatásával kapcsolatos. A múltkori kaszkadőrös hír után most, úgy néz ki, a szereplőkkel kapcsolatban kerültek elő "információk".

Új(abb) Tomb Raider-film készül

De amikor azt mondom, hogy újabb, ne arra tessék gondolni, hogy Angelina Jolie visszatér bohóckodni még egy kört. A megújuló, megkomolyodó Tomb Raider egy teljesen új filmes adaptációt kíván, és úgy látszik, hogy erre nem csak a játékot készítő Crystal Dynamics jött rá, hanem Hollywood is.

Ubisoft: a Beyond Good & Evil időtlen

Az egyik dolog, amiért a Beyond Good & Evil simán megállja a helyét HD-remake-ként is, az az, hogy nem a trendi újdonságokra épül. Legalábbis a Ubisoft így látja, és lássuk be, természetes, hogy védeni próbálják csemetéjüket, amely a pénztáraknál már az eredeti megjelenéskor sem volt sikeres.

Shift 2: Unleashed - Autolog és testreszabás

A Shift 2 frissiben kiadott trailerében az Autolog-rendszer vigasságairól hullik le a lepel, valamint arról, hogy aki driftelésre adja a fejét, annak nem árt bűvészkedni a guminyomással és a fékekkel amellett, hogy tarkabarka színekkel pacsmagolja össze a kasztnit. Két neves gumiégető is a fejlesztők segítségére sietett.