Hírarchívum - 2011. augusztus

Pro Evolution Soccer 2012 - így lőjünk büntetőket

Még egy-két hónap, és beindul a minden évben megszokott harc a két legnagyobb focis cím között. A dolog egyre aktuálisabbá válik, de míg a FIFA 12-ből már eddig is sok dolgot láttunk és megtudtunk, addig a PES körül viszonylag nagyobb hallgatás, ami csak az utóbbi pár hétben kezdett megtörni.

Befejezte a PopCap felvásárlását az Electronic Arts

Az utóbbi idők egyik legnagyobb játékipari felvásárlását zárta le az Electronic Arts, mikor végre teljesen megkaparintotta a PopCapet, annak minden tulajdonával együtt. Kell ennél több bizonyíték arra, hogy tényleg a casual játékok kora következik hamarosan?

Counter-Strike: Global Offensive bejelentve

Az utóbbi években annyira népszerűvé vált a Call of Duty és a Battlefield, hogy azt hihetnénk, az igazi és eredeti multiplayer FPS nagyágyú, a Counter-Strike, teljesen feledésbe merült. Nos, a Valve szerencsére emlékezik helyettünk is, így készül az új epizód.

Megvan a TrackMania 2: The Canyon dátuma

Nagy visszatérő lesz idén ősszel a TrackMania legújabb része. A versenyzés ízét az felhasználók által épített pályák adják, na és az online versengés, melyhez foghatót nem is találunk soha. Néha egy-egy jól időzített ugratáson múlnak az értékes tizedmásodpercek. Dátum is van már!

Dead Island - az első 20 perc

Nem maradunk Dead Island kedvcsinálók nélkül a mai napon sem. Lassan már a Deus Ex-szindróma jellemző a játékra, tehát sokkal többet látunk belőle a megjelenés előtt, mind kellene. Ezúttal a zombi-invázió sújtotta szigeten töltött kalandunk első 20 percébe tekinthetünk bele. Nem elég, ugye?

Képeken a Total War: Shogun 2 új DLC-je

A Sega és a The Creative Assembly bejelentette, hogy Rise of the Samurai néven új DLC érkezik a Total War: Shogun 2-höz, mely új kampánnyal és egységekkel örvendezteti meg a keleti kultúra híveit. Mindez az alapjáték számos javítását is tartalmazza magában, ára 9.99 dollár körül alakul.

Dead Rising 2: Off the Record - a hiányzó évek

Frank West, a Dead Rising első részének hőse bemutatja nekünk, mivel is ütötte el az időt az Off the Recordig. A fotóriporter nem unatkozott az évek során, foglalkozásának és hobbijának élt. Ősszel teljes erőbedobással irthatjuk vele a zombikat újra, minden lim-lomot fegyverként felhasználva.

GC 2011: Ingyenes lesz az End of Nations

A Trion Worlds bejelentette, hogy a Petroglyph Games MMORTS-e, az End of Nations free-to-play üzleti modellt használ, tehát alapesetben egy lyukas garast sem kell leszurkolunk érte. A több mint 50 játékos felvonultató gigászi csatákban teljesen testre szabhatjuk hadseregünket. Itt a gamescomos trailer is!

Játékokkal bővült a Google+

Azon szerencsés egyedek, kiknek már van Google+ felhasználói fiókja, már számos online játékkal üthetik el üres óráikat a cégóriás közösségi szájtján. Többek között a Dragon Age: Legends, a Bejeweled Blitz, és az Angry Birds is a vállalkozó kedvűek rendelkezésére áll.

GC 2011: Ace Combat: Assault Horizon trailer

Légi harc, eszement dogfightozás modern köntösben, a valós haditechnika legfinomabb acélmadaraival. Ez az Ace Combat: Assault Horizon, amely természetesen ki nem hagyná a kölni Gamescomot. Egyöntetű véleményünk az, hogy az idei felhozatal legjobbjával van dolgunk.