Hírarchívum - 2011. augusztus

GC 2011: Bemutatják a Starbreeze új játékát?

A nagy európai kiállítás előtt megindulnak a pletykák is az esetleges résztvevőkről, így esett most is Starbreeze Studios nagy titokban fejlesztett, Project Ridelime munkacímen futó alkotásával kapcsolatban is. A studió alkalmazottja Twitterén kikotyogta a bejelentés tényét, a bejegyzést azóta már törölték.

GC 2011: Befutott Might & Magic Heroes VI teaser

Habár a hazánk fiai által fejlesztett Heroes VI megjelenése szeptemberre csúszott, a jövő héten esedékes GC-n kinn lesz a játék. Ezt harangozza be az Ubisoft a frissen kiadott előzetesében. A bétás tapasztalatok egyöntetűen állítják, hogy nem szenved csorbát a hírhedt körökre osztott stratégia.

GC 2011: Risen 2 trailer - ősi lények ébredeznek

Lassan megindul a trailer-áradat, megadva a táptalajt az idei Gamescomnak, mely a jövő hét közepén indul Kölnben. A Piranha Bytes nagy becsben tartja a Risen folytatását, a Gothic hamisítatlan hagyományait megtartva. A trópusi, kalózos környezet egyedi ízt ad a szerepjátéknak. Lássuk, miként!

Késik a PC-s Driver: San Francisco

A konzolos kollégáktól eltérően, a PC-s Driver-fanoknak nélkülözniük kell a legújabb verzió kézhez vételét néhány hétig. Nagy gond nincs, a cím még szeptemberben megjelenik. Akik viszont Mac-re szeretnék bezsákolni a San Franciscót, számunkra jó hír nincs, ahogyan pontos dátum sem.

Tarol az xboxos Minecraft-klón

Szinte hihetetlen sikertörténet a Minecraft, így nem túl meglepő, hogy elég hamar elkezdtek érkezni a különböző klónok. Ezek közül is az egyik szemfüles fejlesztő megoldása a legnépszerűbb: ők ugyanis lecsaptak az xboxos piacra, mielőtt a Minecraft hivatalos portja megjelenne.

Levédette az Alpha Centauri nevet az EA

A Syndicate után egy újabb reménysugár hasíthatja ketté az éjszakát a "régen minden jobb volt" elv képviselői számára. Az Electronic Arts ugyanis a minap levédette a szabadalmi hivatalnál Sid Meier egyik egykori klasszikusának nevét, így visszatérhet az Alpha Centauri.

Új Ridge Racer trailer a City Creator funkcióval

A Namco pályaszerkesztőt is mellékel a Ridge Racer: Unboundedhez, mely a City Creator névre hallgat. Így az alapesetben elérhető aszfaltcsíkokra rákontrázva, mi magunk is készíthetünk további tartalmat a játékhoz, melyet akár online is megoszthatunk a barátaink legnagyobb örömére.

Call of Duty: Elite tartalmon dolgozik Ridley Scott

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg egy Coloradóban tartott előadásán bejelentette, hogy olyan népszerű hollywoodi filmrendezők is részt vesznek a Call of Duty: Elite-tartalmak gyártásában, mint Ridley Scott és Tony Scott. Vélhetőleg exkluzív epizodikus finomságokban működnek közre.

AC: Revelations - béta szeptemberben, PS3-on

Nem maradnak a rajongók multiplayer bétateszt nélkül az Assassin's Creed: Revelations esetében sem, ám a tavalyi modellhez hasonlóan ismét csak PS3-on nyílik rá lehetőség. Az event szeptemberben indul, s kaptunk egy trailert is, mely a sorozathoz kapcsolódó termékek kronológiai sorrendjét rakja helyre.

Az utolsó E3-as Metro: Last Light gameplay

A THQ végre kiadta az E3-on, néhány szerencsés számára már ismerős demó utolsó részét is - a nagyközönség csak most élvezheti teljes egészében. Artyom és Khan arra törekszik, hogy elérje az egyik metrószerelvényt, melyen egy titokzatos foglyot tartanak fogva. A misztikus hangulat most is überel.