Hírarchívum - 2011. augusztus

NHL 12 - legenda születik

Nem kisebb szavakkal illeti az EA Sports az NHL 12-ben is visszatérő játékmódját, a Be A Pro-t, melyben egy-egy népszerű jégkorongozó pályafutását egyengethetjük. Az már persze csak rajtunk múlik, hogy élünk-e a lehetőséggel és tényleg legendákká válunk. Majd meglátjuk!

Automatikus frissítés a legújabb PS3 firmware-ben

A Sony végre bemutatta mindazon új funkciókat, melyek helyet kapnak a PlayStation 3 konzol 3.70-es frissítésében. A PS Plus előfizetői számára elérhető lesz a régóta beígért játékállások online mentése és az automatikus update-ek lehetősége. Persze ez még közel sem minden.

Világjáró The Secret World fejlesztői napló

A Funcom igyekszik kellő változatossággal megspékelni a modern korban játszódó új MMO-jukat, a legújabb fejlesztői naplóban mindjárt egy körutazást tehetünk barlangok mélyére, mitikus városokba és sivatagokba. Természetesen számos ingame felvételen keresztül. Hajrá!

Space Marine - co-op csak a megjelenés után

A Warhammer 40K: Space Marine-ben a megjelenéskor még nem találunk kooperatív játékmódot, ám egy később érkező DLC keretein belül megvalósulhatnak a társas csatározások. A hír kicsit kényelmetlen formában látott napvilágot és a THQ nem is tagadja, hogy co-op szegmens készültét.

Fél órán át pörög a RE: Operation Raccoon City

A Slant Six fejlesztőbrigádja friss belépővel rendelkeznek a Resident Evil világába, a mellékágat pedig csapatalapú, taktikai lövöldének képzelik el. Tény, hogy nem volt még ilyen megközelítés egyetlen RE játékban sem, sokan fanyalognak is miatta, de a Capcom szerint mindez csupán egy ártatlan kitérő.

Gotham City Impostors - lehet jelentkezni a bétára

A Monolith és a Warner Bros. elindította a Gotham City Impostors regisztrációs oldalát a közelgő bétateszt kapcsán. A teljesen multiplayerre kihegyezett címben a jók és gonoszak véget nem érő csatájába pattanhatunk, bár nem kell teljesen komolyan venni. Érdeklődők már most jelentkezhetnek.

Még egy kis multis lövölde a Resistance 3-ból

A nagyágyúk megjelenése előtt az egyszeri rajongó igényeit csupán a menetrendszerű kedvcsinálók képesek kielégíteni, vagy még azt sem. A Resistance 3 a Sony másik nagy FPS-frencsájza a Killzone mellett, közös bennünk a masszív online tartalom. Íme az n+1-dik multis előzetes.

Dragon Age II DLC-k - mindent a rajongókért

Számos kritika érte a Dragon Age II-t, sokan csalódtak a játék letölthető tartalmaiban, ám a Bioware szerint a panaszok jó alapot nyújtanak arra, hogy a jövőben ne kövessék el még egyszer ugyanazokat a hibákat. Odafigyelnek a visszajelzésekre, s csak egyre jobb DLC-k várhatóak.

Dead Island - kooperatív életképek

Új videóval rukkolt elő a Deep Silver a nyílt világú zombis túlélőjátéka kapcsán, melyben a főszerepet a kooperatív játékmód kapja. Társainkkal vállvetve össze kell dolgoznunk, hogy Banoi szigetét megtisztítsuk az élőholt fenyegetettségtől. Minden sarkon vérszomjas rémségekbe botlunk, bizony több ember kell ide.

Elérhető a Tropico 4 demója

Egy banánköztársaság vezetése nem sétagalopp, legyünk bármilyen szőrösszívű forradalmárok is. Fidel Castro nyomdokain lépdelve mi magunk is megtapasztalhatjuk eme hálás feladatot, csupán le kell töltenünk a Tropico 4 kipróbálható változatát. Viva la Revolution - vagy valami ilyesmi!