Hírarchívum - 2011. augusztus

GC 2011: Ingyenes lesz az új Warhammer Online

Új Warhammer Online készül az Electronic Artsnál, derült ki a GamesComon, de a Wrath of Heroesnak csak közvetve lesz köze az MMO-hoz: az új játék egy ingyenesen játszható, akció-szerepjáték lesz, ahol a PvP kapja a főszerepet; minden meccsen háromszor hat játékos mérheti össze az erejét.

3D-vel jön a Gears of War 3 is, új látnivalók

A Eurogamernek Rod Fergusson, a Gears of War 3 vezető producere árulta el, hogy a Gears of War 3 3D-ben is futtatható lesz, továbbá azt is megsúgta a csapat, hogy azonnali banra számíthatnak azok, akik korábban videók formájában vagy máshogy lespoilerezték a játék kampányát a kiszivárgott verzió révén.

Agent - ezek lennének az első képek?

Az Agentről még mindig nem tudunk semmit, a most kiszivárgott képek is nagyon régiek, ahhoz mérten ráadásul eléggé csúnyácskák - fogalmunk sincs tehát arról, hogy a Rockstar mikor óhajt végre mutatni valamit a PS3-exkluzív játékból. A GamesCom ideális lenne egy újbóli bejelentésre, de ki tudja...

GC 2011: Need for Speed: The Run hangulatbomba

Sok újdonságot nem tudtunk meg az új Need for Speeddel kapcsolatban. Főhősünk, a továbbra is rendkívül antipatikus Jack feladata, hogy részt vegyen egy hatalmas versenyben az Egyesült Államok nyugati partjától a keleti partig. Különben egészségi állapota bánja a dolgot.

GC 2011: Készül az új FIFA Street

Az Electronic Arts sajtókonferenciája rögtön egy új bejelentéssel kezdődött, mégpedig egy olyannal, amire nem nagyon számítottunk: visszatér a korábban vegyes fogadtatásban részesült FIFA Street, mégpedig a FIFA 12 motorjával, minden korábbinál több tartalommal.

GC 2011: Öt új játékon dolgozik az Epic

Bizsereg az alsógatyánk tájéka, az Epic elnöke, Mike Capps ugyanis a GamesComon elárulta: cége öt új játékon dolgozik. Abba sajnos nem volt hajlandó belemenni, hogy legalább ezek közül egyet felfedjen, arra viszont utalgatott, hogy náluk újra a PC válik a fő platformmá.

GC 2011: Leleplezve az új Steel Battalion

Úgy fest a helyzet, hogy a Steel Battalion: Heavy Armor lesz az első hardcore Kinect-játék, ami ráadásul ötvözi a mozgásérzékelést a rendes kontroller használatával. A Microsoft végre lerántotta a leplet az anyagról, így néhány infómorzsa, illetve az első előzetes következik.

Batman: Arkham City - Mr. Freeze a porondon

Befutott a Batman: Arkham City legújabb trailere, melynek főszereplője ezúttal nem más, mint Mr. Freeze. A fejlesztők emellett hivatalosan is megerősítették, hogy lesz 3D-támogatás, ám a korábbi értesülésekkel ellentétben nemcsak PC-n, hanem a másik két platformon, PS3-on és Xbox 360-on is.

GC 2011: DmC - Dante új sztorija és személyisége

Azok számára, akik abban reménykedtek, hogy a fejlesztők meggondolják magukat, és visszacsinálják Dantét olyanra, amilyen volt... nos, számukra rossz hírünk van: nem csak a külseje változott meg kedvenc hősünknek, de a személyisége és a sztorija is. Új előzetes következik.

Lovecraft, beteg szörnyek, sandbox - ez az inSANE

Az az érdekes az inSANE-nel kapcsolatban, hogy úgy érezzük, bármikor is beszél Guillermo Del Toro a játékról, sosem tudunk meg igazán új információkat, viszont mégis egyre inkább várjuk a megjelenést. Most a hollywoodi rendező azért mégis elhintett egy-két apróságot.