Hírarchívum - 2011. augusztus

Sikert jósolnak az elemzők a PlayStation Vitának

Nem is lenne teljes a napunk, ha nem hallanánk valami okosságot a játékpiaci elemzők felől. Most például a PlayStation Vita került a középpontba, és a szakemberek nagyjából egyetértenek abban, hogy fényes jövő állhat az újgenerációs kézikonzol előtt.

Készül a Guns of Icarus Online

Volt egyszer egy játék, amit úgy hívtak, hogy Guns of Icarus. Nem volt kifejezetten sikercím, de a jópofa steampunk világba helyezett repülős-lövöldözős téma egészen egyedi volt a maga nemében. A fejlesztők pedig most egy kifejezetten online-ra fókuszált folytatást készítenek.

Tommy is visszatér a Prey 2-ben

Kisebb fajta meglepetés volt pár hónapja a Prey 2 bejelentése, az pedig pláne meglepetést okozott, hogy a készítők leváltották a főhőst, és teljesen más irányba szeretnék elvinni a játékot. A rajongóknak azonban nem kell aggódni: Tommy vissza fog térni a folytatásban!

DOTA 2-anyagok kezdtek szivárogni

Az idei év egyik legnagyobb PC-s durranása, s persze a következő évtized egyik legkomolyabb e-sport címe lehet a DOTA 2, nem csoda hát, hogy mindenki feszült figyelemmel várja a jövő héten esedékes bemutatót a GamesComon. Úgy tűnik, azonban, hogy valaki már nem tudott várni...

Előzetes a LOTR: War in the North weboldaláról

Nem, nem arról van szó, hogy a War in the North weboldalán megjelent egy új előzetes, és azt most mi itt megosztjuk veletek, hanem arról, hogy a fejlesztők kiadtak egy előzetest, amin a weboldal egyik új lehetőségét, az interaktív trailer funkciót láthatjuk mozgás közben. Mivan?

3 millió Mortal Kombat talált gazdára

Úgy tűnik, a sok mellékvágány után végre megérte újra az eredeti pályára állítani a Mortal Kombat sorozatot, s visszatérni azokhoz az értékekhez, melyek naggyá tették az első három részt. A rebootolt sorozat hatalmas siker, s jelenleg is a konkurencia előtt jár eladásokban.

Hiányos tartalom a használt Rage példányoknál

Manapság már nem meglepő, hogy egy-egy kiadó nem csak a warez ellen igyekszik küzdeni, hanem a használt játékok értékesítését sem nézik jó szemmel. Éppen ezért az id Software vezére elmondta, hogy a használt Rage példányokból hiányozni fog némi tartalom.

Elemzők szerint nagyot tarolhat a BioShock: Infinite

Ilyenkor szoktam elgondolkozni azon, vajon miért nem mentem én is elemzőnek, hogy hasonlóan egyértelmű dolgokat jelenthessek ki, mint nagy okosságot. Akárhogy is, úgy tűnik, hogy a játékipari elemzők is hatalmas sikereket jósolnak az Irrational Games alkotásának.

God of War: Origins Collection - PSP vs. PS3

Érkezik a God of War Collection második felvonása, melyben ezúttal a PSP-s címek kerülnek át PS3-ra, s ismét megtapasztalhatjuk, hogy amennyiben pénzlehúzásról van szó, a Sony sem marad el a Microsofttal szemben. Íme a különbség a PSP-s és a PS3-as verzió között.

Új részletek a Nintendo Wii U szabadalmakban

Habár a legfontosabb információkat már tudjuk a világ legidiótább nevű konzoljával kapcsolatban, a mostani szabadalmi bejegyzések megerősítenek egy-két dolgot, és sejtetnek néhány újabbat. Úgy néz ki, a japán cég tényleg nem spórol ki semmit az újszerű irányítóból.