Hírarchívum - 2013. április

Bemutatkozik a Jagged Alliance: Flashback

Nem sokkal a Full Control és a Jagged Alliance-sorozat jogait birtokló bitComposer együttműködésének bejelentése után első közös projektjük, a Jagged Alliance: Flashback is bemutatkozott. Reboot lesz. Megint.

Novemberben jön a Minecraft-könyv

Novemberben jelenik meg az a könyv, ami a Minecraftről és készítőjéről, Notchról szól. Külön érdekesség, hogy a filmes jogok már el is keltek, az adaptáció forgatása várhatóan idén kezdődik.

Tényleg bezárhatnak az L.A. Noire alkotói

Két évvel ezelőtt már majdnem lehúzta a rolót a Team Bondi, akkor azonban az utolsó pillanatban egy ausztrál filmes cég megmentette a fejlesztőcsapatot. A legfrissebb pletykák szerint megint bajban vannak.

Dátumot kapott a Deadpool-játék

Az Activision bejelentette a Deadpool főszereplésével készülő játék megjelenési dátumát, emellett az előrendelőknek szánt ajándékokról is lehullt a lepel. Júniusra készüljetek.

A Microsoft folytatná a Hősöket?

A mai nap legdurvább pletykája valószínűleg a mostani: úgy hírlik, a Microsoft folytatná a Hősök című sorozatot, hogy azután az Xbox márka alatt terjeszthesse. Vad elgondolás, de illik Redmond törekvéseibe.

Új teaser érkezett a Bethesdától

Befutott a második teaser anyag a Bethesda új projektjéből, ami természetesen ezúttal is nagyon rövid, de mégis rengeteg találgatásra ad okot. Ennek látszólag egyáltalán nincs köze a Wolfensteinhez.

3DS- és Wii U-bejelentések a Nintendótól

A Nintendo tegnap megint Nintendo Directet tartott, ahol egy sor bejelentés érkezett a japán vállalattól. Rengeteg a megjelenési dátum, a látnivaló, és természetesen új címek is akadnak a repertoárban.

Előzetest kapott a Wii U-s Deus Ex

Májusban érkezik Wii U-ra a Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, ami az ígéretek szerint 2011-es játék legszebb és leginkább finomhangolt változata lesz. Most egy új trailert kaptunk róla.

DARK - traileren a képességeink

A Kalypso Media vámpíros témájú lopakodós címe idén nyáron jelenik meg PC-n és Xbox 360-on, addig viszont egy új videósorozatnak örülhetünk, melyben a speciális képességeink és mozdulataink kerülnek terítékre.

Metro: Last Light - befutott a gépigény

Nem kell tovább várnotok, végre kiderült, hogy milyen konfiguráció szükséges a Metro: Last Light alá. A 4A Games elárulta a minimum, az ajánlott és az optimális rendszerkövetelményeket. Fel kell törnünk a malacperselyt?