Hírarchívum - 2013. április

Metro: Last Light - útmutató az ellenfelekhez

Befutott a Metro: Last Light második túlélési segédlete, a legújabb fejezet a játékban szereplő ellenfeleket veszi sorra, és ha már így tesz, néhány tippet is ad a legyőzésükhöz. A metróalagutakban jó, ha tudod ezeket!

Valamit teasel a Bethesda

A Bethesda rövid teasert tett közzé, a Vine-anyagon szögesdrót és egy forgó Bach-lemez látható. Bármi is legyen az, biztosan nem Fallout-folytatás lesz, ez már kiderült a vállalat marketingfejesétől.

Titan lesz a Respawn játékának címe?

A Respawn Entertainment a napokban levédette a Titan címet, így előfordulhat, hogy ezen a néven kell majd keresni az egykori Call of Duty-fejlesztőkből verbuvált csapat első játékát.

Nem fogytak a márciusi platform-exkluzívok?

A Cowen and Company elemzőcég szerint Amerikában a Gears of War: Judgment és a God of War: Ascension sem tudta hozni elődje eladásait, ennek megfelelően a játékértékesítések általában is visszaestek márciusban.

Prince of Persia-szerű játék készül a Climaxnál?

A Climax Studios hivatalos weboldalán bukkant fel néhány screenshot, amik a csapat egy techdemójából adnak ízelítőt. Feltűnő, hogy a képeken látható anyag rendkívül hasonlít a Prince of Persiára.

Pachter: az árcsökkentés sem segítene a Wii U-n

Michael Pachter úgy véli, a közeljövőben nem javul majd számottevően a Wii U helyzete a piacon, hiába döntene a Nintendo árcsökkentés mellett. A PlayStation 4 és az új Xbox valószínűleg elvonja majd a reflektorfényt.

Frissítve: Újra megjelenik az Elder Scrolls: Arena?

Úgy fest, a Bethesda készül valamire, legalábbis árulkodó, hogy az ausztrál besorolási adatbázisban újra feltűnt az Elder Scrolls: Arena címe. Remake, reboot vagy mobilváltozat érkezik belőle?

Launch traileren a SWTOR: Rise of the Hutt Cartel

A várakozás véget ért: elstartolt a Star Wars: The Old Republic első digitális expanziója, a Rise of the Hutt Cartel. Új küldetések várnak minket a Makeb bolygón és magasabb lett a szintsapka - itt a launch trailer.

Tényleg érkezik a Castle of Illusion remake-je

A korábban kiszivárgott információk igazak voltak: a Sega megerősítette, hogy tényleg készül az 1990-es klasszikus, a Castle of Illusion remake-je PC-re, PSN-re és Xbox Live-ra. Remek platformjátéknak ígérkezik.

Grand Theft Auto V - fogd a pénzt és fuss!

A Rockstar Games két új GTA V-artworkkel örvendeztette meg a tisztelt nagyérdeműt. Az egyiket már láthattuk korábban kiszivárgott formában, ám teljes pompájukban még háttérképként is megállják a helyüket.