Hírarchívum - 2013. április

Battlefield 4 - egyre biztosabb a Commander mód

Habár a Battlefield 4 többjátékos mókájáról egyetlen apró infómorzsát sem kaptunk a március végi lepellerántáskor, a GameStop áruház promóciós anyagjain kikezdhetetlenül utalnak pár részletre.

GRID 2 - teaseren a multiplayer

A Codemasters eltökélt szándéka, hogy gatyába rázza az autóversenyek többjátékos mókáját. A GRID 2 RaceNet keretrendszer köré épülő multiplayer módjáról most egy több mint egyperces előzetest kaptunk.

A Bethesda búcsút int a Skyrimnek

A The Elder Scrolls V: Skyrim tartalmi bővítése hivatalosan is véget ért - erősítette meg a Bethesda Softworks. Három DLC után lezártnak tekinthető a szerepjáték, s a stúdió már a "következő kalandot" helyezte kilátásba.

Ingyen Company of Heroes 2 bétakulcsok

A Relic második világháborús RTS-ének jelenleg is zajlik a zárt bétatesztje, ami tegnap óta nem is annyira zárt. Mindenki kipróbálhatja a bétát, ha egyszerűen lájkolja a játék Facebook-oldalát. Le ne maradj róla!

Gameplay pillanatok a Metro: Last Lightból

A tegnapi képek után két játékmenet-felvétel is érkezett a Metro: Last Lightból. Közel a megjelenéshez már erős a spoilerveszély, ennek tudatában tekintsd meg az amúgy fenomenális mozgóképeket.

Három Facebook-játékból húzza ki a dugót az EA

Az Electronic Arts már korábban is hangoztatta, hogy nem igazán úgy mennek a dolgok neki a közösségi platformokon, mint arra számított, ennek eredményeként pedig most három facebookos játékát is lelövi.

ArmA Tactics - íme, az első gameplay felvétel

Gameplay felvételt kapott az ArmA-sorozat vadhajtása, az NVIDIA Tegra lapkákat használó mobilkütyükre érkező taktikai játékot most durván két percen keresztül nézegethetitek mozgás közben.

Brit toplista: továbbra is vezet a BioShock Infinite

Sorban harmadszorra vezeti a brit játékeladási toplistát a BioShock Infinite, jóllehet a játékból egyre kevesebb példány fogy, így csak egy hajszállal előzte meg a második helyezettet, a Tomb Raidert.

Tíz percen át mozog a Hearthstone

Alighanem a Hearthstone: Heroes of Warcraft lesz a Blizzard legrövidebb ideig készülő projektje: alig jelentették be, már lehet a bétára jelentkezni, és a látnivalók is folyamatosan érkeznek belőle. Most egy tízperces videót kaptunk.

Lopakodós előzetes a Splinter Cell: Blacklistről

Sunnyogásra kihegyezett trailert kaptunk Sam Fisher legújabb kalandjáról. A Splinter Cell: Blacklist folytatja a hagyományokat: legfőbb célunk, hogy láthatatlanok maradjunk az ellenség figyelő tekintette előtt.