Hírarchívum - 2013. április

Novemberben jön a Gran Turismo 6?

Habár még be sem jelentették a Polyphony Digital legújabb autós címét, egy amerikai áruházlánc úgy tudja, hogy idén novemberben érkezik a Gran Turismo 6. Ráadásul nem next-gen cím lesz, hanem PS3 a célplatform.

Windows 8 fut majd az új Xboxon?

Egy bennfentes szoftverfejlesztő szerint igazak voltak a legutóbbi VGLeaks-pletykák, azaz mégsem kell állandó internetkapcsolat az új Xbox működéséhez, aminek operációs rendszereként egy teljes Windows 8 szolgál majd.

Wonderbook: Diggs Nightcrawler - trailer és dátum

Nem sokáig marad parlagon a Wonderbook-széria, elvégre május végén érkezik Európába a Diggs Nightcrawler névre keresztelt epizód, melyben egy teljesen új világot ismerhetünk meg a varázskönyvünkkel - Harry Potter nélkül.

Bemutatkozik a FIFA 14

Az ígéreteknek megfelelően az EA Sports bemutatta a FIFA 14-et. A látnivalók mellett szó esik a főbb játékmeneti változásokról, a labda fizikáját teljesen átdolgozták, így jóval realisztikusabb játékot kaptunk.

Minden, amit tudnod kell a Mars: War Logsról

Még mindig sokan tanácstalanok, ha szóba kerül a Spiders Studio alkotása, a Mars: War Logs. Szerencsére a fejlesztők a segítségünkre siettek, és egy videó formájában részletezik nekünk a játék főbb ismérveit.

Far Cry 3: Blood Dragon - élőszereplős kisfilm

Még meg sem jelent, máris megihlette a filmeseket a Far Cry 3: Blood Dragon: a Corridor Digital a Ubisofttal együttműködve elképesztően jó élőszereplős rövidfilmet gyártott a Far Cry 3 mellékágának.

Killer is Dead - még több kép

Egy raklapnyi képet kaptunk a Killer is Deadből, emellett befutott néhány információ a játék harcrendszeréről és az úgynevezett gigolo-küldetésekről is. Egyre jobban várjuk azt a nyári megjelenést!

Mennyire erős az Ouya?

Hiába olcsó az Ouya, hiába pici, az ára és a mérete miatt a teljesítmény oltárán kellett áldozni, ami a Futuremark benchmark tesztjéből is világosan látszik. Jelenleg 77 erősebb androidos mobilkütyü létezik az Ouyánál.

Friss látnivalók érkeztek a Neverwinterből

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy teljesít majd a Neverwinter: a free-to-play MMORPG rendkívül ambiciózus projekt, szép is, nagy is, és valószínűleg a rajongók is örülnének végre valami játszható anyagnak D&D-témában.

Launch traileren a Sacred Citadel

Megérkezett a Sacred-széria mellékágának szánt Sacred Citadel, a játék tegnap óta tölthető le a legnagyobb digitális üzletekből. Ha fogalmad sincs, mi ez, ne bánkódj, a launch trailerrel képbe kerülhetsz.