Hírarchívum - 2014. november

Új Tony Hawk-játék érkezik jövőre

Örülhetnek a rajongók, hiszen 2015-ben új taggal bővül a sorozat, a játék konzolos és mobilos változatot is kap. Emellett azonban van egy rossz hírünk azoknak, akik a tavasszal bejelentett Tony Hawk’s Shred Sessionre vártak.

Total War: Attila - traileren Róma bukása

Hajlamosak vagyunk a hunokat martalócoknak tekinteni, de ez ebben a formában nem igaz. A The Creative Assembly a Total War: Attilában csiszolja tovább a Rome 2-ből ismerős mechanikát, csekkold az új előzetest!

December közepén jön az Elite: Dangerous

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous. A Frontier Developments megerősítette, hogy bő egy hónap múlva fedezhetjük fel a végtelen űrt a teljes verzió segítségével. Addig csak kibírjuk valahogy.

WoW: Warlords of Draenor - friss képek és infók

Megannyi bámulatos screenshotot kaptunk a World of Warcraft jövő héten megjelenő kiegészítőjéről, a Warlords of Draenorról és egy pet megvásárlásával támogathatjuk az ebola elleni kutatást is. A Blizzard mindenkire gondol!

Januárban indul a Heroes of the Storm zárt bétája

A Blizzard MOBA-játékáról is új részleteket osztott meg a stúdió. Többek közt a The Lost Vikings hősei is csatlakoznak a Heroes of the Storm felhozatalához, illetve már tudjuk, hogy januárban startol a zárt bétateszt.

Ilyen lesz a Hearthstone új kiegészítője

Az ígéreteknek megfelelően a Blizzard megmutatta a Hearthstone következő expanzióját, amely Goblins vs. Gnomes névre hallgat. Az apró lények rivalizálására kihegyezett csomag 120 vadonatúj kártyát tartalmaz.

Bejelentették a Starcraft II: Legacy of the Voidot

A BlizzCon 2014-en lehullt a lepel a Starcraft II második - önállóan futtatható - expanziójáról, a Legacy of the Voidról. A játék egy teljesen új egyjátékos kampányt tartalmaz, illetve bevezeti az Archon kooperatív módot is.

Overwatch - új csapatalapú lövölde a Blizzardtól

A Blizzard Entertainment 17 év után egy teljesen új címet jelentett be a BlizzConon. Az Overwatch egy belső nézetű, csapatalapú multiplayer shooter lesz. Emberek, humanoid katonák, mechák és kibergorillák csapnak össze.

Egy napig ingyenes a Metro 2033

Egyéves a Humble Store és az oldal üzemeltetői a Metro 2033 ingyenes példányával hálálják meg a játékosok bizalmát. Az akció csupán 24 órán keresztül él, szóval nem árt gyorsan lecsapni az ajándékra.

Új infókban gazdagra sikerült az idei N7 nap

Újra eljött november 7. és a már hagyományosan kapcsolódó Mass Effect-nap, melyre a BioWare-nél idén az évek során megszokottnál lényegesen nagyobb meglepetéscsomaggal készültek. Kerüljetek beljebb, és nézzétek meg!