Hírarchívum - 2014. november

Assassin’s Creed: Unity - íme, az első fél óra

Ezen a héten landol a boltokban az Assassin’s Creed: Unity, ám néhány szerencsés egyed már javában nyúzhatja a sorozat legújabb darabját. Ha nem bírsz várni csütörtökig, nyugodtan belenézhetsz a PS4-es verzióba.

Megérkezett a World of Warcraft-dokumentumfilm

A Blizzard és az Asylum Entertainment egy több mint egyórás dokumentumfilmet készített a tizedik szülinapját ünneplő World of Warcraftról. Az alkotás a hétvégi BlizzConon debütált, s most már bárki megnézheti.

Heti akciók és leárazások - 45. hét

Most vasárnap sem merült feledésbe a lassan szokásossá váló leárazásokat tartalmazó vásárlási útmutatónk, melyből a net legjobb ajánlataiból szemezgethettek a pénztárcátok viszonylagos kímélése mellett.

Vadi új képeken a felturbózott GTA V

A Rockstar Games egy raklapnyi friss képpel mutatja be a felújított Grand Theft Auto V többjátékos módját, a GTA Online-t, melyhez a játékosoknak több mint száz új prop áll majd rendelkezésére a Creator tools modulban.

Lánykérésben segítettek a Mass Effect fejlesztői

Ritka alkalmak egyike, hogy a videojátékok valódi házasságokhoz vezetnek, még ritkább, hogy egy fejlesztőcsapat is segítségét nyújtja a lánykérés lebonyolításában - ezúttal a BioWare kollégái működtek ebben közre.

Hangulatos traileren a Super Smash Bros. for Wii U

A Super Smash Bros. a 3DS-verzió október 3-i megjelenése után novemberben végre megérkezik a Nintendo Wii U konzolokra is, melyhez a fejlesztők egy klassz, 60 fps-ben készült intrót mutattak a rajongótábornak.

Mi lesz az Advanced Warfare dedikált szervereivel?

A rajongótábor feszülten várja, hogy vajon mikor kezdi meg működését a CoD: Advanced Warfare dedikált szerverhálózata. A Sledgehammer ugyan válaszolt a kérdésre, a mondandójuk mégsem nyugtatott meg senkit.

A Ubisoft címei csendben visszatérnek a Steamre

Néhány napja rajongók figyeltek fel arra, hogy a Steam briteknek szánt kínálatából hiányzik a Ubisoft három újonnan érkező játéka is, melyek ma indoklás és bejelentés nélkül visszaszivárogtak a Valve rendszerébe.

Blog: Dreamfall Chapters: Book One teszt

Mostanában jelent meg a közösségi finanszírozásban készült Dreamfall Chapters: The Longest Journey első epizódja, melyről egyik blogírónk remek kritikát rakott össze.

Warcraft-film - részletesen a szereplőkről

A Warcraft-film 2016-os premierje még fájóan távol van, de az idei BlizzConon kaptunk némi információt a szereplőgárdáról. Végre megtudtuk, kiket is fognak alakítani a színészek.