Hírarchívum - 2014. november

Tízéves a Word of Warcraft, dokumentumfilm jön

A hétvégi BlizzCon keretében vetítik le a World of Warcraft: Looking for Group című dokumentumfilmet, amely a népszerű MMO tizedik születésnapjának apropóján lát napvilágot. Rengeteg kulisszatitokkal gazdagodunk.

Egy hétig ingyen játszható a Battlefield 4

Ismét kódolatlan hetet tartanak az Originen: ha a Game Time promóció keretében letöltöd a Battlefield 4-et, onnantól számítva 168 órán át ingyen játszhatsz a DICE shooterével. Te döntöd el, mikor élsz a lehetőséggel.

Mordheim - közeleg az early access verzió

Még ebben a hónapban rávethetjük magunkat a Mordheim: City of the Damned korai verziójára a Steamen. A klasszikus társasjáték alapján készülő alkotás egy vérbeli körökre osztott taktikai RPG lesz.

Télen jön a Lords of the Fallen első DLC-je

Tomasz Gop szerepjátéka kedvező fogadtatásra talált a kritikusoknál, a City Interactive pedig addig üti a vasat, amíg meleg. Télen érkezik az első letölthető tartalom, amely főszereplőnk, Harkyn háttértörténetét meséli el.

Megjött az Assassin's Creed: Unity launch trailere

Hamarosan boltokba kerül az Assassin's Creed: Unity, ezt harangozza be a játék imént megjelent launch trailere is. Meg persze azt, hogy ezután nem jut minden napra valami Assassin's Creed-hír. (Lekopogjuk.)

Necropolis - a Shadowrun Returns alkotóitól

A Shadowrun Returnst jegyző Harebrained Schemes bejelentette legújabb játékát, a Necropolist. Egyelőre egy kevés infónk és néhány artworkünk van róla, persze ez nem meglepő - a cím csak 2016-ban érkezik.

Egyjátékos rész is lesz a Splatoonban

Mielőtt elfelejtjük: a legutóbbi Nintendo Directben az E3-on bemutatott Splatoon is előkerült, méghozzá két hír apropóján; kiderült, hogy egyjátékos rész is lesz az anyagban, és a megjelenésen is pontosítottak a készítők.

Kísérletezik a DICE: iOS-en fut a Battlefield 4

Nem, arról azért nincs szó, hogy a DICE és az EA kiadná a Battlefield 4-et iPhone-ra és iPadre, de azt mondják a srácok, hogy techdemóként a játék "bizonyos részeit" már tudják futtatni a Metal API-t támogató mobileszközökön.

Képeken a Grand Theft Auto V új változata

Az elmúlt napok a GTA V új változatáról szóltak, miután a Rockstar nemcsak a sokat pletykált belső nézetről rántotta le a leplet, de egy tisztességes PS3 vs. PS4 összehasonlító videóval is szolgált a rajongóknak.

16 DLC jön az új Witcherhez, és mind ingyenes lesz

A CD Projekt RED tizenhat különböző DLC-t ad majd ki a The Witcher 3-hoz, ráadásul mindegyiket ingyenesen letölthetővé teszi a játékosok számára. A kérése csak annyi, hogy vegyétek meg a játékot.