Hírarchívum - 2014. november

Assassin's Creed: Rogue - trailer a megjelenésre

Az Assassin's Creed: Unity mellett csütörtökön jelenik meg az Assassin's Creed: Rogue is, ami Shay, az asszaszinból templomossá lett harcos történetét fogja elmesélni. Megjött a játék launch trailere.

Hosszú lesz a Telltale-féle Game of Thrones

Úgy tűnik, a Telltale tényleg komolyan gondolja, hogy még idén elrajtoltatja a Trónok harca-játékát. Az imént újabb teaser képet lőtt fel a netre, amiről többek között az is kiderül, hogy milyen hosszú lesz a sorozat.

Launch traileren a megújult GTA V

Jövő héten kerül boltokba a Grand Theft Auto V PS4-es és Xbox One-os kiadása, a megjelenéshez közeledve pedig megkaptuk a játék launch trailerét is. Alig egy perc hosszú, de kedvcsinálónak tökéletes.

Brit toplista: megverte a FIFA-t az új Call of Duty

Sokan próbálkoztak ugyan, de végül csak a Call of Duty: Advanced Warfare tudta megverni a FIFA 15-t a brit játékeladási toplistán. Az új Call of Duty szépen szerepelt, a Ghostsnál is jobban indított.

Három játszható karakter az új Resident Evilben?

Ha hihetünk a Resident Evil: Revelations 2 ESRB-adatlapjának, a játékban három játszható karakter is lesz - eddig kettőről tudtunk. A Capcom valószínűleg nem véletlenül nem beszélt a harmadik szereplőről - spoilerveszély!

Csúnyán elhasalt a The Black Glove

Ahogy azt lehetett sejteni, kudarcba fulladt a The Black Glove Kickstarter-kampánya, a játékot fejlesztő csapat most minden erejével azon van, hogy megmenekülhessen a projekt.

Elindult a The Flock zárt bétatesztje

Végre játszható formába került a Vogelsap online multiplayerre kihegyezett horrorjátéka, a The Flock. A sivár és depressziós hangulat minden küzdelmet végigkísér, a fényereklye birtoklásáért minden ügyességünkre szükség lesz.

Swatting áldozata lett a Bungie fejlesztője

Amerikában bevett szórakozási forma, hogy vicces figurák felhívják a 911-et, vészhelyzetet jelentenek és kommandósokat küldenek haragosaik lakásába. Pont ez történt a Bungie egyik vezetőjével is.

Jön a jeti a Far Cry 4-be

A himalájai majomemberrel is összeakasztjuk a bajuszt a Far Cry 4-ben, de csak akkor, ha szezonbérletet váltunk a játékhoz. Egy megjelenés után érkező DLC-ben külön missziót szentelnek a jetinek. Eredményes vadászatot!

Részletek a Ratchet & Clank-filmről

Tavaly áprilisban jelentették be a Ratchet & Clank-mozifilmet, ám a Sony jóvoltából most új látnivalókra és infókra tettünk szerint. Minden jel szerint egy eredettörténettel lesz dolgunk, amely nagy kanállal merít az első videojátékból.