Hírarchívum - 2014. május

Minden, amit tudnod kell a Destinyről

Még mindig nem tudod hova tenni a Destinyt? Semmi gond, elvégre a Bungie egy vadonatúj előzetessel kedveskedett nekünk az online shooterről, amely a játék minden fontos aspektusára kitér.

Watch Dogs - hackerkedj a nyereményekért!

A Dedsec hackercsapat a segítségedet kéri: egy Magyarországon működő illegális szervezet honlapjára kéne betörnöd, ha ez sikerül, kedvezményesen juthatsz hozzá a Watch Dogshoz, de egyéb nyeremények is várnak rád.

Dragon Age: Inquisition - újabb képek

Újabb képek érkeztek a Dragon Age: Inquisitionből, amelyek ismét a játék egyik helyszínét hivatottak bemutatni: ezúttal a Western Approach van terítéken, homok és sziklák mindenfelé.

Kivesznek két játékmódot a PC-s Titanfallból

Már csak privát meccsként lehet Capture the Flaget és Pilot Huntert játszani a Titanfall PC-s verziójában, így egy darabig három játékmóddal kell beérnie a számítógépen játszóknak.

Traileren a Transformers: Rise of the Dark Spark

Bő egy hónap múlva landol a boltok polcain a következő Transformers-játék, amely nem kisebb feladatot vállalt magára, minthogy egyesíti a Transformers-filmek és a Cybertron-játékok univerzumát.

Frissítve: Megvenné a YouTube a Twitchet?

Lapértesülések szerint a YouTube tárgyal a videojátékos streamekre szakosodott Twitch tulajdonosaival a szolgáltatás felvásárlásáról - állítólag egymilliárd dollár lehet az üzlet értéke.

Microsoft: lesz még bejelentésünk az E3 előtt

A Microsoft a múlt hetet finoman szólva letarolta két bejelentéssel: meglepő módon még az E3 előtt elárulta, hogy jön a Kinect nélküli Xbox One, és hogy a Halo 5 2015 őszén érkezik. És még számíthatunk hasonlóra!

PC-re költözik az Ascend: Hand of Kul

A Signal Studios free-to-play szerepjátéka immáron 2,5 millió felhasználót tudhat maga mögött az Xbox Live-on. Jó hír, hogy az alkotás a Steamen is napvilágot lát a jövő hét folyamán. Kellemes darab, ezt meg kell hagyni.

Még több képen a Project C.A.R.S.

A Slightly Mad Studios alaposan kitett magáért a Project C.A.R.S. esetében, az autós cím vizuális szempontból csillagos ötöst érdemel. Nézzük meg közelebbről a pazar fényeffekteket! Semmi kozmetika, csak ingame képek!

Wolfenstein: The New Order - buta lett az M.I.?

Nemrégiben kiszivárgott a Wolfenstein: The New Order előző generációs változata, így az internetet elárasztották a különféle ingame videók. Az egyik arról tanúskodik, hogy a játék mesterséges intelligenciájával komoly gondok vannak.