Hírarchívum - 2014. május

Látnivalókon a Watch Dogs

Habár csak pár nap van hátra a Watch Dogs megjelenéséig, néhány szerencsés kiválasztott már javában nyúzza a Ubisoft Montreal sikervárományosát. Ebből mi csak profitálhatunk: új képek, videók és GIF-ek érkeztek belőle.

Ma még ingyenes az ArmA: Cold War Assault

Tizenöt éves a cseh Bohemia Interactive, s ennek alkalmából a fejlesztők ingyen elérhetővé tették az első játékukat, a 2001-ben megjelent Operation Flashpointot, amely mostanság ArmA: Cold War Assault címen fut.

Far Cry 4 - az Assassin's Creed III direktorával

A Ubisoft igyekszik hét lakat alatt őrizni a Far Cry negyedik részével kapcsolatos információkat, azonban a minap egy újabb részlet szivárgott ki a címről: állítólag az Assassin's Creed III direktora dolgozik rajta.

Azt csinál a Rare, amit szeretne

Most, hogy a Kinect csupán opcionális kiegészítő marad az Xbox One mellett, sok kérdés felvetődik - többek között az is, hogy mihez kezd majd az újabban Kinect-játékokra specializálódott Rare?

Skyblivion - Oblivion a Skyrim motorjával

A Skywind mögött álló csapat nem tétlenkedik, még be sem fejezték az előző munkájukat, máris nekiálltak a következőnek, amiben az Obliviont ültetik át a Skyrim motorjára.

Launch traileren a Transistor

Jövő héten jelenik meg a Supergiant Games legújabb fejlesztése, a Transistor, ennek felvezetéseként érkezett most meg a játék launch trailere. A narrátor nem más, mint Logan Cunningham.

Gigászi Halo-csomag érkezik az ősszel?

A legfrissebb pletykák szerint nemcsak a Halo 2 felújított változata jelenik meg idén az Xbox One-ra, a Microsoft mind a négy számozott Halo-epizódot kiadná az új konzoljára afféle felvezetésként, a Halo 5 előtt.

Kooperatív móddal bővül a Killzone: Shadow Fall

Júniusban érkezik a Killzone: Shadow Fall legújabb DLC-je, az Intercept, amely négyfős kooperatív móddal bővíti az online lehetőségeinket. A bővítmény egyébként önállóan futtatható változatban is letölthető lesz.

Itt az új Gears of War első artworkje

A Black Tusk Studios Gears of Warja még a fejlesztés korai szakaszában van, ám a csapat menedzsere, Rod Fergusson már bemutatta az első koncepciós rajzot a játékról - amin persze nem nagyon látszik semmi.

Elérhető a Titanfall-alkalmazás

Egészen mostanáig kellett várnunk a Titanfall társalkalmazására, amely már tölthető az App Store-ból és a Google Playből. A telefonunkat játék közben egyfajta második képernyőként használhatjuk.