Hírarchívum - 2015. május

2016 elején érkezik a Through the Woods

A norvég mitológiára építkező pszichológiai horrort ugyan 2015 harmadik negyedévére ígérték, az Antagonist csapata csak jövő év elején készül el a játékkal. Most új infókat és látnivalókat kaptunk a Through the Woodsról.

Teaser traileren a Sebastien Loeb Rally Evo

A Sebastien Loeb Rally Evo fejlesztéséből a címadó kilencszeres ralivilágbajnok is kiveszi részét. Most befutott az első rövid teaser, amelyben megcsodálhatjuk a Citroën DS3-at.

Idén már biztosan nem jelenik meg a The Division

Úgy tűnik, hiába csatlakozott a Ubisoft Annecy is a The Division fejlesztéséhez, a játék idei esztendőre tervezett megjelenéséből így se lesz semmi. Az új tervek szerint jövő év elején kerülhet boltokba a cím.

Jövő hónapban jön Devil May Cry 4: Special Edition

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Devil May Cry negyedik részének felújított változata, ami a korábbi hírekkel ellentétben mégis minden platformra egyszerre, június végén fog megjelenni.

Assassin's Creed: Syndicate látnivalók és infók

Idén ősszel újabb résszel bővül az Assassin's Creed-sorozat. Az Assassin's Creed: Syndicate a viktoriánus Londonban fog játszódni, a játék két főhőse pedig egy testvérpár, Jacob és Evie lesz.

Nézd élőben az új Assassin's Creed bejelentését!

Alig egy óra múlva kezdetét veszi a legújabb Assassin's Creed, a Syndicate hivatalos leleplezése, amit a UbiSoft jóvoltából most akár élőben is követhetsz. Jó eséllyel egy masszív játékmenet-bemutatóra számíthatunk.

Guitar Hero Live - megvan a kezdő dallista

Hivatalosan is bemutatkozott a Guitar Hero Live megjelenésekor biztosan elérhető első 24 nóta. Az egészen színes és változatos dallistán olyan nevek szerepelnek, mint a Red Hot Chili Peppers vagy a Skrillex.

Driveclub - már nincs messze a PS Plus-verzió?

Ugyan a Sony még mindig hallgat a Driveclub PS Plus Edition megjelenéséről, egy rajongó azért sikeresen rátette a mancsát a PS Plus-előfizetők számára tervezett verzió legfrissebb változatára. Infók a kattintás után.

Dátumot kapott a következő The Evil Within DLC

Bemutatkozott a The Evil Within harmadik és egyben utolsó letölthető kiegészítője, a The Executioner. A még ebben a hónapban megjelenő DLC-ben egy Keeper bőrébe bújva tapasztaljuk meg, milyen is a túloldalon állni.

Sniper: Ghost Warrior 3 - nyílt világú lövöldözés

A City Interactive a Sniper: Ghost Warrior hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg, hogy a sorozat harmadik része lesz az első, igazán next-gen élményt nyújtó mesterlövészjáték. Szerintetek?