Hírarchívum - 2015. május

Stallone is szinkronizál a Ratchet & Clank-filmben

Ha minden jól megy, idén nyáron kerül mozikba a Ratchet & Clank alapján készülő animációs film, és ez a Sony kommunikációján is érezteti a hatását: újabb részleteket tudtunk meg az adaptációról.

E3 2015: Megvan a Ubisoft-konferencia időpontja is

Ma, úgy tűnik, Ubisoft-napot tartunk, a kiadó éves üzleti jelentése miatt folyamatosan záporoznak a többé-kevésbé fontosabb infók tőlük. Az imént épp az E3-as konferenciájukról árultak el egy kevés részletet.

Jövő héten folytatódik a Life is Strange

Ezúttal az eredeti terveknek megfelelően érkezik a Life is Strange folytatása, a jövő héten vethetjük bele magunkat a Dontnod Entertainment epizodikus kalandjának a harmadik részébe.

1,6 millió példánynál a South Park-szerepjáték

A Ubisoft végre elárulta azt a számot, amire annyira kíváncsiak voltunk: bő egy évvel a megjelenése után kiderült, hogy hány vásárlója volt az Obsidian által fejlesztett South Park: The Stick of Truthnak.

Tony Hawk 5 - a régi gépeken soványabb lesz

Viszonylag hiányos lesz a Tony Hawk's Pro Skater 5 PS3-as és Xbox 360-as változata az új generációs verziókhoz képest, azokból ugyanis nemes egyszerűséggel kihagyják az online multiplayert.

Multiplayer nélkül jön az új Assassin's Creed

Már korábban is pletykáltak róla, és a minap hivatalosan is megerősítették, hogy az Assassin's Creed: Syndicate multiplayer mód nélkül jön, a kompetitív és kooperatív játékról is lemondhatunk.

Elengedte az előző generációs konzolokat a Ubisoft

A francia kiadó közzétette a legutóbbi negyedévre és a teljes üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből az is kiderült többek között, hogy a cég gyakorlatilag elengedi az előző generációs konzolokat.

Egy órán át mozog a Splatoon

A hétvégén volt a Splatoon globális tesztje, amikor egyórás időszakokban tolhatták a Nintendo multiplayer-orientált játékát a Wii U-tulajok, három alkalommal is. Ha lemaradtál róla, most egy hosszabb gameplayt nézhetsz meg.

Leépítések a Battlefield: Hardline fejlesztőjénél

A minap néhány munkavállalójától megvált a Visceral Games, a stúdió illetékesei megnyugtattak mindenkit, a személyzeti változás nem nagy horderejű. Nincs veszélyben a Hardline támogatása és a Star Wars-projekt sem.

Launch traileren a Final Fantasy X/X-2 HD

Pénteken jelenik meg PlayStation 4-re a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, amely a PS2-es generáció két legjobban sikerült Final Fantasyjének a felújított változata. Még egy utolsó trailert kapott a gyűjtemény.