Hírarchívum - 2015. május

Júniusban jön a Vaják: Tűzkeresztség

A PlayON jóvoltából folytatódik a The Witcher világában játszódó Vaják-regényfolyam. A kötet következő része, a Tűzkeresztség most júniusban kerül a könyvesboltokba, és Geralt és Ciri kalandos történetét viszi tovább.

Így fest Xbox One-on a The Witcher 3

A PS4-es verziót már láttuk mozgásban, ideje szemügyre venni az Xbox One-os The Witcher 3: Wild Huntot is. A CD Projekt RED megerősítette, hogy ezen a konzolon "dinamikus felbontásban fut" a játék, 900p és 1080p között.

Bemutatkozik a Bloodstained, a Castlevania utódja

A klasszikus Castlevaniák direktora, Koji “IGA” Igarashi leleplezte legújabb játékát, a Bloodstained: Ritual of the Nightot, amelyre egy éjszaka alatt összejött a pénz a Kickstarteren. Egy hamisítatlan 2,5D-s akció-platform lesz.

Leállt a The Black Glove fejlesztése

A BioShock egykori fejlesztőiből verbuvált Day For Night Games finanszírozási problémákra hivatkozva leállította a The Black Glove fejlesztését. A tagok más projektekhez szerződtek, ám még sincs veszve a szürreális kaland.

Női főhős az Assassin’s Creed: Syndicate-ben?

A Kotakunak csicsergő névtelen forrás szerint az Assassin’s Creed: Syndicate-ben két főhős lesz, az egyikük ráadásul a gyengébbik nemhez tartozik. Egy kiszivárgott koncepciós rajzon már megcsodálhatjuk az idomait.

Xbox One - megérkezett a májusi frissítés

Végre a nagyközönség számára is elérhetővé vált az Xbox One májusi rendszerfrissítése. Immáron hangüzeneteket is küldhetünk és fogadhatunk, illetve dedikált szervereken chatelhetünk a barátainkkal.

Star Marine néven fut a Star Citizen FPS-modulja

Belső nézetes lövöldözésre is lehetőségünk lesz a Star Citizenben. A Star Marine névre keresztelt modult, amelyben hamisítatlan multis arénaharcokat vívhatunk, a minap részletezte Chris Roberts csapata.

Csak a fizetős Black Mesához jönnek a Xen-pályák

A Half-Life remake-jének fejlesztője, a Crowbar Collective elárulta, hogy a Black Mesa ingyenes változatához nem kapjuk meg a Xen-pályákat, azokat csakis a fizetős, steames verzió tulajdonosai zsákolhatják be.

ARK: Survival Evolved - nyílt világú dinóvadászat

Az ARK: Survival Evolved egy olyan nyílt világú, dinókkal színezett, multiplayerre kihegyezett kaland lesz, amiben csapatokba vagy törzsekbe verődve kell harcolnunk a túlélésért. Uraim, a Jurassic Park ismét megnyitotta a kapuit!

Capcom: még több klasszikus kap újrakiadást

A Capcom a legutóbbi, befektetőknek tartott pénzügyi konferenciáján megerősítette, annyira jól futnak a klasszikus játékok újrakiadásai, hogy további címek kaphatnak HD-s újrafeldolgozást. Ti mit látnátok szívesen?