Hírarchívum - 2017. december

TGA 2017: Újra hallatott magáról a Dreams

Nem várta meg a PlayStation Experience-t, már a The Game Awardson megmutatta a Sony a PlayStation 4-exkluzív Dreams új előzetesét. Ez eddig a legváltozatosabb kedvcsináló a játékból.

TGA 2017: FPS-en dolgozik az Ethan Carter-csapat

Bemutatkozott a The Vanishing of Ethan Cartert jegyző The Astronauts új projektje, a Witchfire. A dark fantasy FPS remekül fest, igaz, egyelőre nagyon messze áll még attól, hogy megjelenhessen.

TGA 2017: Dátumot kapott az A Way Out

A korábbi hírekkel ellentétben nem kell 2019-ig várnunk a kooperatív akciójátékra, már március végén megkapjuk. A legjobb, hogy egy akcióval is kedveskednek a készítők, eszerint egy barátunk ingyen végigtolhatja velünk a kalandot.

TGA 2017: Szürreális traileren a Death Stranding

A várakozásoknak megfelelően a Death Stranding is hallatott magáról a The Game Awards díjátadón. Hideo Kojimáék nem aprózták el, egy nyolcperces kedvcsinálóval készültek az eseményre.

TGA 2017: Switch-exkluzív lesz a Bayonetta 3

A The Game Awardsot szemelte ki magának a Nintendo arra, hogy bejelentse a nagy hírt: folytatódik a Bayonetta, és a második részhez hasonlóan az új játék is kizárólag az ő konzoljára lesz megvásárolható.

TGA 2017: 50v50 csatározás a Fortnite-ban

Ingyenes, ám limitált ideig elérhető játékmóddal bővült a Fortnite: Battle Royale. Az új játékfajtában is száz játékos csaphat össze, csak éppen két csapatba tömörülve - gigászi háborúnak nézünk elébe!

TGA 2017: Bemutatkozott a Soul Calibur VI

A Soul Calibur-sorozat huszadik születésnapjára, 2018-ban fut be a Soul Calibur VI. A Bandai Namco a The Game Awardson jelentette be a régóta várt hatodik részt egy trailer társaságában.

TGA 2017: Befutott az új Zelda második DLC-je

A Nintendo is tartogatott meglepetést a The Game Awardsra, a kiotóiak bejelentették és azonnal elérhetővé tették a The Legend of Zelda: Breath of the Wild második DLC-jét. Még egy motort is feloldhatunk benne!

TGA 2017: Íme, a Firewatch-csapat új játéka

2019-ben érkezik a nagy sikerű Firewatch-ot jegyző Campo Santo második fejlesztése, az In the Valley of Gods. Az új kalandjáték története során az 1920-as években járunk, két filmes oldalán Egyiptomba utazunk majd.

TGA 2017: Új játékot teasel a From Software

Konkrét bejelentéssel még nem rukkolt elő, de a The Game Awards felvezetőműsorában már beteaselte új játékát a From Software. Katt a kedvcsinálóért!