Hírarchívum - 2017. december

Darkest Dungeon: The Color of Madness bejelentés

A jövő tavaszra várható új kiegészítő ezúttal az H. G. Wellst és Lovecraftot idéző, viktoriánus szellemben fogant földönkívüli invázióval gazdagítja a játék horrorisztikus dark fantasy világát.

Nintendo-játékok NVIDIA Shielden

De csak Kínában. Míg más régiókban elképzelhetlennek számít, hogy a Nintendo más platformokra portolja konzol-exkluzív címeit, addig a Népköztársaságban csak így lehet versenyre kelni az online multiplayer és mobiljátékok uralta piacon.

Nem túl újoncbarát az új Hearthstone-kiegészítő

A Kobolds and Catacombs számos újdonságot ad az alapjátékhoz: erősebb kártyák, izgalmas játékmechanikai megoldások és több pakliopció. A sok újdonság közepette azonban komoly akadályok gördülnek a kezdő játékosok elé.

Ingyen játékok a Ubisofttól

Két franchise-a is a tízéves születésnapjához érkezett, ennek örömére a Uplayről ingyen beszerezhető a World in Conflict és kiegészítője, valamint az Assassins Creed IV: Black Flag.

Frissítve: Jurassic World: Bukott birodalom videók

Csütörtökön mutatkozik be a Jurassic World folytatásának, a Bukott birodalomnak az első előzetese, amit a Universal Studios a múltkori után egy újabb rövid, kicsit mozgalmasabb kedvcsinálóval vezet fel.

Mégis kap egy utolsó évadot a Kártyavár

A Netflix hivatalosan is megerősítette, hogy a korábbi feltételezésekkel ellentétben nem engedik el zászlóshajójukat, így megkapja a hatodik, egyben utolsó és lezáró évadát a Kártyavár.

Jövőre érkezik a Mega Man 11 és az X Collection

A karakter jövőre esedékes harmincadik szülinapja alkalmából a Capcom két új megjelenést is tervez 2018-ra: hét év után új résszel bővül a fő sorozat és a Mega Man X-széria is újrakiadást kap.

Újra a Fox felvásárlásáról tárgyal a Disney

Novemberben hallottunk először arról, hogy a Disney kiszemelte magának az X-Men-jogokat is birtokló 21st Century Foxot. Habár az első tárgyalások kudarcba fulladtak, most azt pletykálják, újra próbálkozik a cég.

Sztorielőzetes érkezett az Attack on Titan 2-höz

A második rész a nagy sikerű animesorozat második évadára koncentrál majd, és sok új játszható hős mellett ezúttal lehetőségünk lesz saját egyedi karakterünk létrehozására is.

Viták kereszttüzében a Detroit: Become Human

Gyermekvédelmi aktivisták és a brit parlament egyik képviselője is támadja a Quantic Dream PlayStation 4-exkluzív játékát az előzetesben látható családon belüli erőszak explicit ábrázolása miatt.