Hírarchívum - 2017. december

Új Civ VI-civilizáció: Korea

A Firaxis az elmúlt hónapokban már számos részletet elárult a Civilization VI februárban érkező kiegészítőjének újdonságairól, ám az új civilizációkat eddig mély hallgatás övezte.

Az Okami főhőse a DOTA 2-ben

A Capcom meglepő módját választotta a hamarosan PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is megjelenő Okami HD promóciójára: Amaterasu courier lesz a Valve népszerű MOBA-jában.

Vadiúj teniszjáték készül AO Tennis címmel

A Big Ant Studios csapata nagy ígéretekkel jelentette be legújabb teniszjátékát, az AO Tennist. Az Australian Open Tennis a "legfejlettebb" anyag lesz a műfajban, fotorealisztikus, licencelt játékosokkal és stadionokkal.

Bőkezűbben osztja a kreditet a Battlefront II

Bőkezűbben jutalmazza a játékosokat a Star Wars: Battlefront II, és a készítők szerint ez csak az első lépés annak érdekében, hogy helyrehozzák a mikrotranzakciós fiaskót.

DayZ - PS4-re is jön, de az első az Xbox One

A Bohemia illetékese megerősítette, hogy a DayZ el fog készülni PlayStation 4-re, de ezen a platformon kell a legtovább várnunk a túlélőjátékra. Először az Xbox One-tulajok kapják meg, s csak utána futhat be a Sony konzoljára.

Tíz percig mozog a Warhammer: Vermintide II

A DualShockers kipróbálhatta a Warhammer: Vermintide II korai verzióját, így most végre hosszabban is belenézhetünk a belső nézetes kooperatív cím folytatásába. A közelharci mechanika még mindig fantasztikus.

Márciusban jelenik meg az új God of War?

Tegnap az észak-amerikai PlayStation Store véletlenül megszellőztette a God of War napra pontos megjelenési dátumát. Eszerint március végén csaphatunk le Kratos északi kalandjára.

The Division - itt az új frissítés, nyílt hétvége jön

A jó hír az, hogy másfél évvel a premier után a Ubisoft még mindig támogatja a The Divisiont. Ma érkezett meg a következő nagyobb frissítés, szám szerint az 1.8-as, amely új területtel és két új játékmóddal bővíti a felhozatalt.

Destiny 2 - mától elérhető a Curse of Osiris DLC

Ma este fut be a Destiny 2 első kiegészítője, a Curse of Osiris DLC a leghíresebb Guardian, Osiris történetét meséli el, de kapunk egy rakás egzotikus cuccot is. Befutott a launch trailer.

Masszív Dauntless-frissítés érkezik

Az augusztusban debütáló Early Access meglehetősen vérszegény volt tartalmilag. Eddig. A Phoenix Labs több fronton is újítást ígér a december 8-án érkező patch-ben a fegyverektől kezdve, a szörnyeken át, a crafting-rendszerig bezárólag.