Hírarchívum - 2017. december

PSX 2017: Sokat változott a Shadow of the Colossus

A Shadow of the Colossus is hallatott magáról a PlayStation Experience-en. A remake fejlődéséről új videók árulkodnak, emellett a gyűjtőknek szánt változatot is bemutatták a készítők.

PSX 2017: Taktikai lövöldével erősít a PS VR

Firewall: Zero Hour néven érkezik a PlayStation VR új taktikai lövöldéje, amely a Rainbow Six: Siege sikerét hivatott meglovagolni - csak éppen a virtuális valóságban.

Íme, a The Witcher-játékunk nyertesei!

Véget ért a Gamekapocs és a Szukits Kiadó közös nyereményjátéka, amely révén két olvasónk egy-egy példányt vihet haza a The Witcher: Az elátkozottak háza című képregény-gyűjteményből.

Megérkezett a The Evil Within 2 demója

Nyakig benne vagyunk az ünnepi szezonban, a Bethesda pedig még több The Evil Within 2-n szeretne túladni, ezért egy kipróbálható változattal kedveskedett PC-n és konzolokon. A horrorjáték teljes első fejezetét játszhatjuk végig.

A Bethesda kiáll a single player játékok mellett

Tegnap az idei The Game Awards után a Bethesda kiadott egy közleményt, amelyben az egyjátékos címek létjogosultságát hangsúlyozta. Pénzzel is támogatja a #SavePlayer1 nevű kampányát, amit más fejlesztők kapnak meg.

PSX 2017: Megváltoztathatjuk a PSN-nevünket

A PlayStation-üzletág elnöke, Shawn Layden elhintette, hogy egy éven belül a felhasználók végre megváltoztathatják a PSN-nevüket. A rajongók már régóta ácsingóznak erre a lehetőségre.

PSX 2017: Indie körkép a rendezvényről

Az idei PlayStation Experience-en nagy hangsúlyt kaptak a kisebb, független alkotások. Rengeteg előzetest kaptunk róluk, igyekeztünk szépen csokorba gyűjteni a legötletesebbeket. Szemezgessetek!

PSX 2017: PS4-re is jön a Guns of Icarus Alliance

A Muse Games léghajós online akciójátéka PC-n már sikeres köröket futott, de az idei PlayStation Experience-en kiderült, hogy a free-to-play anyag 2018 elején PlayStation 4-re is megjelenik. A bemutatkozó trailert már megnézhetitek.

PSX 2017: Új játékmód landolt az Absolverben

Megérkezett az Absolver legújabb frissítése, amely egy új, 3v3-as küzdelmekre kihegyezett játékmóddal bővítette a felhozatalt. Az Overtake nem pusztán a bunyóról szól, területeket is el kell foglalnunk benne.

PSX 2017: VR-mód a Wipeout Omega Collectionben

A Wipeout-rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, lévén VR-támogatást kap a PS4-es Wipeout Omega Collection. Egy ingyenes frissítés keretében élesedik a VR-mód, így leporolhatjuk a kedvenc sisakunkat.