Hírarchívum - 2017. december

Felújított kiadást kap a Dark Souls?

A Nintendo Switch Network szerkesztője, Marcus Sellars a Twitteren elkotyogta, hogy hamarosan bemutatkozik a Dark Souls remaster-kiadása, ami a tervek szerint az összes új konzolra, így Nintendo Switch-re is elérhető lesz.

Altered Carbon - ütősen néz ki a Netflix új sorozata

Richard Morgan nálunk Valós halál címen megjelent regényére is lecsapott a Netflix, így már jövő év elején befut a népszerű cyberpunk sci-fi regény sorozatadaptációja, amiben a Kártyavárból ismerős Joel Kinnaman alakítja majd a főhőst.

Metro: Exodus - ott lesz a The Game Awardson

Az idei E3-on mutatkozott be a Metro-sorozat következő felvonása, az Exodus, de ahogy az várható is volt, az azóta eltelt fél évben semmit nem lehetett hallani a projektről. A The Game Awardson ez kicsit megváltozik.

Megjelent a Horizon: Zero Dawn - Complete Edition

A mai napon végre megjelent az év legjobb játéka címére is bátran pályázó Horizon: Zero Dawn legújabb kiadása, a Complete Edition, ami az alapjáték mellett a már eddig megjelent frissítéseket és a nemrég bemutatott kiegészítőt is tartalmazza.

Bridge Constructor Portal - kibővül a Portal világa

Hiába várjuk évek óta a Portal harmadik felvonását, a Valve a Steam és az online címeik sikere óta szinte teljesen felhagyott a fejlesztéssel. Vannak azonban olyan stúdiók, akik látnak még potenciált a Valve egykori játékaiban.

Még idén lezárul a Life is Strange: Before the Storm

Szerencsére nem csúszik át a következő esztendőre a Life is Strange: Before the Storm utolsó epizódjának, a Hell is Emptynek a megjelenése, a Deck Nine ugyanis megerősítette, hogy még karácsony előtt befut a záró felvonás.

Csalási botránytól hangos a FIFA 18-közösség

Már hónapok óta többen visszaélnek az internetelérés megszakításával előidézhető "no loss glitch-csel", ám ezúttal élvonalbéli játékosok is éltek a csalással, hiteltelenítve ezzel a legkompetitívebbnek számító FUT Champions módot.

25 millió játékosnál tart a Rainbow Six: Siege

Bár a játék döcögősen startolt 2015-ben, a Ubisoft szezonális frissítéseinek, például a legutóbbi Operation White Noise-nak köszönhetően számottevő táborra tett szert az évek során.

Gladiátorjátékok ork módra

A Middle-earth: Shadow of War új ingyenes frissítésében a játékosok egymás ellen tehetik próbára ork haduraikat. Bár a harcokat az AI bonyolítja le, a győztes ork tulajdonosa jelentős jutalmakat és fejlesztéseket zsebelhet be.

A Housemarque beszerezte az Unreal 4 licencet

Hiába képezi a műfaj csúcsát, a Nex Machina nem hozott eleget konyhára, így a stúdió hivatalosan is visszavonult az árkádjátékok fejlesztésétől. Az új, remélhetőleg jövedelmezőbb irány azonban új játékmotort is igényel.