Hírarchívum - 2017. szeptember

Megvan a Spintires: MudRunner dátuma

Lassan révbe ér a Spintires: MudRunner fejlesztése, és a játék már csak nyomokban emlékeztet a PC-s elődjére. Frissített grafika, új terepek és még több orosz gépszörny várja az off-road műfaj szerelmeseit október végén.

City of Brass - itt az Early Access-verzió

Az ausztrál Uppercut Games olyan tagokat is foglakoztat, akik hajdanán a BioShock-szérián dolgoztak. A csapat új játéka nagy kanállal merít az Indiana Jonesból, de amúgy egy roguelike-kal van dolgunk.

Félmillió példánynál jár a Divinity: Original Sin 2

Alig négy napja élesedett a Divinity: Original Sin 2 végleges változata, a fejlesztők máris átlépték a félmillió eladott példányt. Oké, ennek a fele már az Early Access-időszakban összejött, de a tempó még így is szédületes a fejlesztők szerint.

Brit toplista: megverte a PES-t az új NBA

Habár a múlt héten több izgalmas megjelenésnek is örülhettünk, a brit játékeladási toplista szempontjából a Pro Evolution Soccer 2018 és az NBA 2K18 párharcáról szóltak ezek a napok.

Injustice 2 - Raiden is beköszön

Októberben újabb vendégszereplő érkezik az Injustice 2-be, a Mortal Kombatból beugró Raiden pedig az imént megkapta az első gameplay videóját. Meglepetés: egy skinnel Black Lightninggá is átalakíthatjuk a mennydörgés istenét.

Nem kap több frissítést a Battleborn

A fejlesztők a játék hivatalos fórumán jelentették be, hogy megszűnik a játék heti helyzetjelentése, és a két héttel ezelőtt bejelentett frissítést sem követi majd újabb a jövőben. A szerverek még élnek egy darabig.

Benzingőzös akciót ígér a Switchblade

A Bizarre Creations egykori munkatársai fejlesztik a Switchblade-et, amely egy járművekkel játszott multiplayer akciójáték lesz. A játékmenet csavarját az adja, hogy több különböző járgányt vihetünk harcba, és szabadon válthatunk közöttük.

Gameplay ízelítő a Warhammer Quest II-ből

Szűk egy hónap múlva landol az App Store-ban a Warhammer Quest második része. A fejlesztők gameplay videósorozatot indítottak, amely a játék alapvetéseit hivatott bemutatni nekünk.

Launch traileren az NHL 18

Két napja jelent meg az EA Sports játéka, az NHL 18, és ennek apropóján úgy döntött a kiadó, hogy az utolsó kedvcsinálót is közzéteszi a címhez. A megszokottakhoz hasonlóan jelen videó is a vásárlásra késztet.

Friday the 13th: The Game - ezt kapjuk a jövőben

Az Illfonic jóvoltából már tudhatjuk előre, hogy milyen frissítések és tartalmak érkeznek a jövőben túlélőhorror-játékukhoz, a Friday the 13th: The Game-hez. Egy sor újdonság vár még ránk!