Hírarchívum - 2018. december

Spider-Man - jövő héten jön az utolsó DLC

Még karácsony előtt lezárul a Spider-Man The City That Never Sleeps DLC-sorozata, az Insomniac tájékoztatása szerint ugyanis a trilógia utolsó darabja, a Silver Lining jövő héten jelenik meg.

Játékosai 80 százalékát elveszítette az Artifact

Hosszú éveket kellett várni arra, hogy a Valve ismét visszatérjen a játékfejlesztéshez, de úgy tűnik, a váratlan kitérő nem sikerült túl jól. Az alig három hete megjelent Artifact ugyanis máris elveszítette játékosai 80 százalékát.

Spawn is benne lesz a Mortal Kombat 11-ben?

Todd McFarlane, a Spawn atyja egy Redditen tartott kérdezz-felelek során feltett rajongói kérdésre adott sejtelmes válasza alapján arra lehet következtetni, hogy a Mortal Kombat 11-ben is lesznek vendégszereplők. Az egyik pedig Spawn lesz.

Csak 2020-ban érkezik a Witchfire

Pont egy éve jelentette be legújabb játékát a The Vanishing of Ethan Carter fejlesztője. Azonban ne várjuk, hogy egyhamar kézbe vehetjük a dark fantasy környezetben játszódó shootert, hiszen csak 2020-ban lesz a premier.

TGA 2018: Rekord nézőszámot produkált a díjátadó

Megduplázta nézőszámát tavaly óta a múlt héten megrendezett The Game Awards, a díjátadót 26,2 millióan követték az interneten keresztül, 128 százalékkal többen, mint 2017-ben. Abszolút megérdemelt a siker.

Megérkezett a GRIS, itt a launch trailer

Ha a művészi játékok szerelmese vagy, imádod az egyedi grafikát és játékmenetet, akkor érdemes lecsapnod a Nomada Studio platformerére. A GRIS-ben egy fiatal lányt alakítunk, aki elvesztette a hangját és saját magát.

Nyerj Xbox One-játékokat karácsonyra!

A Gamekapocs és a Cenega Hungary karácsonyi nyereményjátékában Xbox One-játékokat sorsolunk ki a résztvevők között - a 47-es ügynök és a DC-univerzum rajongói biztosan örülnek majd.

Egyelőre nem jön Switchre a Red Dead 2

A Nintendo mindenképpen szeretné növelni a third-party fejlesztőktől származó játékfelhozatalát a Switchen, de a Red Dead Redemption 2 különleges eset, hiszen már jóval hibrid konzol híre előtt elkezdték fejleszteni.

Januárban folytatódik a The Punisher

Még két marveles sorozat tartja magát a Netflixen: Jessica Jones mellett a Megtorló is visszatér egy újabb évad erejéig. Már tudjuk, mikor számíthatunk Frank Castle legújabb dühös ámokfutására.

Hitman 2 - mi várható még decemberben?

Ma érkezik a Hitman 2 következő tartalmi frissítése, de a hónapban további Contracts- és Escalations-kihívással, valamint egy új Elusive Target-misszióval bővül a felhozatal. Utóbbi a rejtélyes Sgai-szigeten játszódik.