Hírarchívum - 2018. augusztus

Befutott az F1 2018 harmadik gameplay trailere

Idén is visszatér a videojátékos száguldó cirkusz, a megjelenés előtt egy héttel pedig újabb előzetest kaptunk. Az eddigi legkidolgozottabb karriermódot és több mint 20 klasszikus járgányt felvonultató F1 2018 látványosabb mint valaha.

The Quiet Man - két új előzetes érkezett

A Square újabb látnivalókkal készült az idei E3-on bemutatott The Quiet Man kapcsán. Az első rövid teaser a helyszínre és a történetre, a második pedig a játék harcrendszerére összpontosít.

Shadow of the Tomb Raider - Lara arzenálja

Ismét egy rövid előzetessel tért vissza a Shadow of the Tomb Raider, a fókuszpontba pedig ezúttal a fegyverek színes tárháza került. Mutatunk egy limitált kiadású szobrot is, amely Larát egy barátságtalan párduc társaságában ábrázolja.

Csúszik a Spyro Reignited Trilogy

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nyomdokaiba lépő Spyro-remaster az eredeti tervek szerint idén szeptemberben került volna a boltokba. Sajnos a premierre várnunk kell még néhány hónapot.

GC 2018: Itt az Activision kölni játékfelhozatala

Most, hogy már hetekkel magunk mögött hagytuk az ide E3-at, ideje, hogy érkezzen a következő show, ami nem más, mint a kölni Gamescom 2018. Az Activision indulóiból biztosra vehetjük, hogy izgalmas rendezvénynek nézünk elébe.

Hivatalosan is bejelentették a Diablo III-at Switchre

A közel hat éve megjelent alkotás Nintendo Switch-átirata a fejlesztők ígérete szerint egy teljes értékű port lesz, kiegészítve pár apróbb módosítással, kiegészítővel, és persze a Nintendo platformján elhagyhatatlan zeldás kozmetikai tartalmakkal.

Érkezik a Sniper: Ghost Warrior Contracts

Új résszel tér vissza a Sniper: Ghost Warrior-széria. A franchise hiába fejlődött folyamatosan az elmúlt években, a fejlesztőknek nem igazán sikerült rátalálni a megfelelő irányra, így a következő részt ismét új alapokra helyezik.

PlayStation VR - túl a 3 millión

Ugyan az előre elvárt eredményeket közel sem volt képes teljesíteni a PlayStation VR, azonban a piacvezető szerepét megőrizve mostanra túllépte a 3 milliós eladási határt. Emellett pedig a játékok is szépen fogynak.

Játékmeneti előzetesen a Generation Zero

Újabb előzetest kapott a Just Cause-széria alkotóinak új fejlesztése. A Generation Zero az 1980-as évek Svédországába repíti vissza a játékosokat egy emberek és gépek közti macska-egér játékba, mely ránézésre igencsak látványosnak tűnik.

GC 2018: Végre teaseren a Vermintide 2 első DLC-je

A teaser videóban Bogenhafen zöld egét tűzijátékok tarkítják, ám ahogy haladunk lefelé, érezhető, hogy valamilyen új borzalmak várnak a játékosokra. Azonban, hogy pontosan mi, csak a jövő hét során megrendezett Gamescomon derül ki.