Hírarchívum - 2018. augusztus

GC 2018: Battlefield V - dátumot kapott a nyílt béta

Mindenki által szabadon kipróbálható béta közeleg a Battlefield V-höz PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt, az előrendelők és az Origin Access-előfizetők pedig már két nappal tovább szolgálhatnak a fronton.

GC 2018: Life is Strange 2 - menekülés a vadonba

Végre lerántotta a leplet a Dontnod a Life is Strange 2 főszereplőiről; a Gamescomon bemutatott új előzetes során megismerhetjük Seant és Danielt, a két testvért, akik más választás híján egy hosszú-hosszú menekülésbe kezdtek.

GC 2018: Metro Exodus - távol a metró békés zajától

Sötétséggel, iszonyattal és mindenféle szörnnyel teli előzetes érkezett a Metro Exodushoz az NVIDIA gamescomos prezentációja során. Artyom nem várt erdei túrába csöppen, ahol csak a számszeríjában és a vak szerencsében bízhat.

GC 2018: Traileren a 11-11: Memories Retold

A Bandai Namco Entertainment, az Aardman és a DigixArt együttműködésében készülő 11-11: Memories Retold újabb történeti trailert kapott, melyben a világháború borzalmait két személyes történeten keresztül élhetjük át.

GC 2018: Just Cause 4 - tornádók szárnyán

Újabb gameplay előzetes érkezett az Avalanche Studios alkotásához, melyben minden egyes pillanat egyszeri és megismételhetetlen, és nem csak azért, mert Rico tornádókon lovagol és railgunnal robbantgat...

Csak jövőre jön a Bloodstained, nem lesz Vita-verzió

Koji Igarashi egy kickstarteres helyzetjelentésben két rossz hírrel is szolgált: eszerint a Bloodstained: Ritual of the Night megjelenése átcsúszik 2019-re, és a PlayStation Vita-verzió sem készül el.

GC 2018: Csúszik az Underworld Ascendant

Habár az E3-on még szeptemberi premierről beszéltek a fejlesztők, az imént bejelentették, hogy csak két hónappal később kerül boltokba az Underworld Ascendant. Egy új trailer a vigaszdíj.

Brit toplista: nyolcadik hete vezet a Crash-trilógia

Hiába volt a múlt héten egy kraftos megjelenésünk, a legújabb World of Warcraft-kiegészítő sem volt elég ahhoz, hogy letaszítsa a trónjáról az immár nyolcadik hete vezető Crash Bandicoot N.Sane Trilogyt.

GC 2018: Mozgásban a World War 3

Az ígéreteknek megfelelően a kölni Gamescomon is tiszteletét teszi a World War 3, a lengyel fejlesztők a kiállítás apropóján tették közzé az első gameplay videót, amely a Warzone játékmódot mutatja be.

GC 2018: Dátumot kapott a Sekiro

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a From Software legújabb játéka, a Sekiro: Shadows Die Twice, emellett néhány friss kép társaságában a cím gyűjtői változatáról is lehullott a lepel.