Hírarchívum - 2019. február

Még mindig hasít a Minecraft

A Minecraft-láz után az utóbbi időszakban hiába találkozhatunk mindenfelé a battle royale-alkotások elsöprő dominanciájával, a sandbox játék még közel sem a múlté. Sőt! Telefonokon az elmúlt évben még rekordot is döntött.

Metro Exodus - kivonulás Moszkvából

Artyom megszállottsága már-már kórossá vált. Hősünk abban hisz, hogy van még értelmes élet a moszkvai metróalagutakon kívül, nap mint nap rádiójelek után kutat a felszínen. Aztán egy nap minden a feje tetejére áll. Bizony, vannak még túlélők.

Márciusban jön Switchre a Hard West

Az XCOM játékmenetét idéző vadnyugati stratégia a jövő hónapban Nintendo Switchre költözik. A CreativeForge Games alkotásában nemcsak rivális revolverhősöket kell elintéznünk, hanem démoni teremtményeket is.

Tíz év után PC-re költözött a Flower

Hiszitek vagy sem, de a thatgamecompany meditatív játéka már tízéves. Az évforduló alkalmából a korábban PlayStation- és iOS-exkkuzív Flower végre PC-re is befutott. Igazi unikumdarabról van szó.

Befutott a Resident Evil 2: The Ghost Survivors

Ha már végigjátszottad a Resident Evil 2 kampányát - akár többször is, eltérő karakterekkel -, de még több élményre vágysz, akkor már töltheted is az ingyenes The Ghost Survivors DLC-t! Befutott a launch trailer hozzá.

Rainbow Six: Siege - íme, a két új operátor

Mint ismert, az Operation Burnt Horizon kiegészítő két új karakterrel bővíti a Rainbow Six: Siege-et. Az ausztrál Special Air Service Regiment tagjai, Gridlock és Mozzie megkapták a saját előzetesüket.

Trials Rising - nyílt bétateszt is lesz a premier előtt

A Ubisoft bejelentette, hogy a Trials Rising nyílt bétatesztjére a jövő hétvégén kerül sor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Elég tartalmas kliensről van szó, lévén tizennyolc pálya van benne, és a multiba is belekóstolhatunk.

Itt a Yoshi’s Crafted World demója

Noha bő egy hónap múlva kerül a boltokba Yoshi legújabb kalandja, de már most belekóstolhatunk pár pálya erejéig. Érdekesség, hogy a szintek mindkét oldalán játszhatunk, bármikor váltva a perspektívák között.

Dátumot és új trailert kapott a Catherine: Full Body

Szeptemberben felújított látványvilággal és játékmenettel tér vissza a Catherine. A Full Body komoly fejtörőkkel egészíti ki a kalandjátékot, de a Safety-mód segítségével azok sem lesznek bajban, akiket kizárólag a történet érdekel.

Filmadaptációt kap a Dragon Quest V

CGI-animációs filmként költözhet a vászonra a Dragon Quest-széria, a hírek szerint valószínűleg csak Japánban. A történet a Dragon Quest V-re építkezik majd, és a Your Story alcímmel kerülhet a mozikba.