Hírarchívum - 2019. február

Három Final Fantasy-címmel erősít a Switch

A Nintendo Direct három fronton is kedvezett a Final Fantasy-rajongók számára. Megjelenési dátumot kapott ugyanis a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, valamint a Chocobo’s Mystery Dungeon Every Buddy Switch-átirata is.

Befutott a Far Cry: New Dawn launch trailere

Holnap ismét visszatérünk Hope Countyba, előtte azonban van időnk ráhangolódni az őrületre még egy utolsó előzetessel. Aki pedig színtiszta játékmenetre vágyik, az belenézhet a New Dawn első 20 percébe is.

Ezek az exkluzívok érkeznek idén Switchre

Mario, Zelda és még sokan mások! Rengeteg saját címmel és platform-exkluzívval erősít idén a Switch, mi pedig igyekeztünk összeszedni minden ilyen játékot, melyről szó esett a legutóbbi Nintendo Direct során.

Apex Legends - befutott az első frissítés

Valentin-napi cókmókot és egy csokornyi javítást hoz az Apex Legends első frissítése. Alig egy hetünk lesz az új kozmetikai cuccok beszerzésére, érdemes tehát sietni, ha nem akartok lemaradni róluk!

Ezek a külsős címek költöznek Switchre

Hellblade: Senua's Sacrifice, Assassin's Creed III Remastered, Dead by Daylight. Ezekkel és sok más nyugati címmel játszhatunk hamarosan a Nintendo konzolján, összeszedtük a legutóbbi Nintendo Directben említett third-party bejelentéseket.

Days Gone - Deacon és Sarah esküvője

Újabb előzetessel jelentkezik a Sony Bend Studio zombis játéka. Ha kíváncsiak vagytok a történet egyik mozgatórugójára és Deacon múltjára, akkor ezt a videót sem érdemes kihagyni!

Legalább 800 embert bocsát el az Activision

Az Activision Blizzard is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a számok mellett megerősítették a korábbi szóbeszédet, miszerint közel 800 munkatárstól válnak meg.

Dangerous Driving - közelít a Burnout-örökös

Áprilisban jelenik meg a Criterion veteránjai által alapított stúdió, a Three Fields Entertainment következő játéka, a Dangerous Driving, ami nem meglepő módon szellemi örököse a Burnout-sorozatnak.

A BioWare még nem végzett a Mass Effecttel

Ugyan a Mass Effect: Andromeda hűvös fogadtatása után a sorozatot parkolópályára tette az Electronic Arts, azért a BioWare-nek még így is vannak tervei a sorozattal.

Darksiders III - anyagilag biztos siker lett

A THQ Nordic negyedéves beszámolójából derült ki, hogy a Darksiders harmadik része a visszafogott kritikai fogadtatás ellenére minden ráfordított pénzt visszahozott, így a kiadó sikeresnek könyvelte el a projektet.