Hírarchívum - 2019. február

Jason Momoa is csatlakozik a Dűne-reboothoz

Egyre érdekesebben fest az újragondolt Dűne-film stábja! A hírek szerint az Aquaman és a Game of Thrones sztárja, Jason Momoa is csatlakozhat a színészgárdához, mint az Atreides-ház fegyvermestere.

Elhagyta a Platinum Gamest a Bayonetta 2 atyja

Tizenhárom év után távozott a Platinum Gamestől Yusuke Hashimoto, akit a Bayonetta producereként, illetve a Bayonetta 2 rendezőjeként ismerhetünk. Az irányváltásról Hashimoto egy Twitter-üzenetben mesélt.

The Division 2 - extra játék a PC-s előrendeléshez

Még egy fokkal csábítóbb lett a The Division 2 PC-s változata. Három Ubisoft-játék közül válogathatnak a márciusban érkező shooter előrendelői, ráadásul viszonylag friss címekről van szó.

Mortal Kombat 11 - Jade is ringbe száll

A NetherRealm és a Warner Bros. hivatalosan is bejelentette: a Mortal Kombat II-ben debütált Jade is visszatér a Mortal Kombat 11-ben. Ismerkedjünk meg a hölgyemény harci stílusával egy vadiúj trailer segítségével!

Anthem - befutott Neill Blomkamp rövidfilmje

Megérkezett az Anthem hét elején beharangozott élőszereplős kisfilmje, amit a District 9 rendezője, Neill Blomkamp készített. Sajnos egy rövid történet helyett inkább egy élőszereplős előzetest kaptunk csak.

Resident Evil 2 - holnap jön a The Ghost Survivors

A Capcom megerősítette, hogy holnap érkezik a Resident Evil 2 első ingyenes letölthető bővítménye, a The Ghost Survivors. A csomag új szereplőket mutat be, ráadásul személyükben alternatív történetszálakat is megismerhetünk.

Nyáron jön a Bloodstained: Ritual of the Night

Többszöri halasztás után, úgy tűnik, hamarosan végre révbe ér a közösségi finanszírozásból fejlesztett Bloodstained: Ritual of the Night. A játék a legújabb tervek szerint a nyári megjelenést célozza meg.

DICE Awards 2019 - a God of War mindent vitt

Tegnap kiosztották az idei DICE Awards különböző kategóriáinak járó díjakat, és nem meglepő módon a tavaly tavasszal bemutatott God of War gyakorlatilag tarolt, hiszen kilenc elismerést vihetett haza a játék.

Audica - zenés VR-akciójáték a Harmonixtól

A Rock Bandet is fejlesztő Harmonix annak ellenére nem szakadt el a ritmusjátékoktól, hogy azoknak egy ideje már rég leáldozott. Legújabb címük, az Audica is a ritmusokra épül, VR-kísérettel és akcióval fűszerezve.

Folytatást kap a Hollow Knight

A Team Cherry egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy a tavalyelőtt hatalmas sikert aratott Hollow Knight folytatást kap. A második rész Hornet kalandját szövi tovább, ezúttal egy teljesen új világban.