Hírarchívum - 2019. március

PS4-re is megjelenik a Seven: Enhanced Edition

Bővített változatot kap a Seven: The Days Long Gone. Az IMGN.PRO szerepjátéka anno kizárólag PC-n jelent meg, az Enhanced Edition azonban elhozza a tolvajkalandot PlayStation 4-re is.

Yuppie Psycho - irodai túlélőhorror

Bárki aláírhatja: kevés félelmetesebb dolog van az életben az ember első munkahelyénél. A Yuppie Psycho olyan rémisztő szituációkat tár elénk, mint az irodai protokoll betanulása, vagy a kollégákkal való csevegés a kávézóban.

Jövő héten érkezik a Ni No Kuni II második DLC-je

A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom hamarosan megkapja a második nagy tartalmi frissítését. A The Tale of a Timeless Tome az álmok világába vezet minket, ahol Evan és barátai egy titokzatos kosztümös nyúl nyomába erednek.

Körvonalazódik a Niantic Harry Potter-játéka

A Pokémon GO-ért felelős Niantic egy újabb mobilos AR-játékkal készül, ami ezúttal a varázslóvilág kapuit nyitja meg előttünk. Lássuk, mit tudunk eddig a Harry Potter: Wizards Unite játékmenetéről!

Stela - a SkyBox Labs hangulatos platformere

A SkyBox Labs jelenleg a Halo Infinite-en munkálkodik a 343 Industries társaságában, de a stúdiónak a nagy AAA-projekt mellett volt ideje bemutatni egy különleges platformert is. Íme, a Stela.

Hat fázisban érkezik a World of Warcraft: Classic

Csakúgy, mint a játék eredeti megjelenésekor, a World of Warcraft: Classic esetében is fontos lesz, hogy folyamatos fejlődésen eshessen át karakterünk. Ezért a Blizzard hat felvonásban tálalja majd a vanilla WoW-élményt.

A PS4-es Devil May Cry 5 és a cenzúra esete

Gyakran megesik a videojátékok világában, hogy egy merészebb jelenet néhány régióban a cenzúra áldozatává esik. Így történt a Devil May Cry 5 egyik átvezetőjével is - de csak nyugaton és csak egy platformon.

Íme, a Doom: Annihilation első előzetese

Végre belepillanthatunk az újragondolt Doom-mozi képsoraiba. A Universal Pictures szárnyai alatt készülő Annihilation újra megnyitja a pokol kapuját, így repkedő skulóból és vérengző démonokból most sem lesz hiány.

Nyáron érkezik a Control

Hullanak az infómorzsák a Control kapcsán. Napra pontos megjelenési dátumot ugyan még mindig nem kaptunk, de azt már elkönyvelhetjük, hogy még idén nyáron felfedezhetjük a Remedy paranormális kalandját.

Mi vár ránk a Yoshi's Crafted World világában?

Papírmasék, szívószálak, kartondobozok és hurkapálcák. Más nem is kell ahhoz, hogy otthon érezzük magunkat a Yoshi's Crafted World színes világában. A legújabb előzetes bemutatja, hogy mi minden vár ránk ezen a varázslatos helyen.