Hírarchívum - 2019. március

Új funkciókkal bővül hamarosan az Epic Store

Az elmúlt napokban a platform egy új keresőfunkciót kapott, illetve a felhasználók néhány friss megjelenés esetében már az előtöltési lehetőséggel is élhetnek. A változások azonban itt nem érnek véget, íme, a féléves ütemterv!

Folytatást kap a Sniper Elite-sorozat

Nem elég, hogy pár napja lebukott a Sniper Elite V2 felújított kiadása, de most azt is bejelentette a sorozatot jegyző Rebellion, hogy összesen négy különböző Sniper Elite-játékon is dolgoznak.

Dead Cells - hónap végén jön a DLC

A Motion Twin megerősítette, hogy március utolsó hetén mutatkozik be a Dead Cells korábban beharangozott letölthető bővítménye, a Rise of the Giant, ami rengeteg újdonságot tartalmaz majd.

Hivatalos: mobilokra költözik az Xbox Live

A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy a februárban felreppent pletykák igazak, így Androidra és iOS-re is kiterjeszti az eddig csak Xbox-konzolokon és PC-n elérhető Xbox Live-ot.

DMC 5 - dátumot kapott a Bloody Palace játékmód

A Capcom megerősítette, hogy április első napján jelenik meg a Devil May Cry 5 korábban beharangozott, teljesen ingyenes frissítése, ami tartalmazni fogja a Bloody Palace módot is.

Most ingyen bezsebelhető a GRID 2

Ismét ingyenes játékot kínál a Humble Bundle, méghozzá a TOCA-sorozat utódjának szánt Race Driver: GRID folytatását. A játék DLC-kkel együtt tölthető, most még két teljes napig.

Drone Strike Force - TPS a fellegekben

Érdekes koncepcióval kívánja bemutatni a jövő hadviselését az NGD Studios. Még idén érkezik a dróncsatákkal kecsegtető Drone Strike Force, melyben a multiplayer akcióba vághatunk bele személyre szabott négyrotoros járgányainkkal.

Most épp egy másik játékot teasel a Gearbox

Alaposan felkészült az idei PAX Eastre a Gearbox, jelen állás szerint ugyanis a csapat két játékot már biztosan bemutat a rendezvényen. Erről a srácok tegnapi tweetje árulkodik.

Back 4 Blood - a Turtle Rock új játéka

Bemutatkozott a Left 4 Dead-játékokat is jegyző Turtle Rock Studios vadonatúj fejlesztése, a Back 4 Blood. A rajongók örülhetnek: ahogy azt a cím is sejteti, kooperatív mókára kihegyezett zombiirtásra számíthatunk!

Overwatch - a jövő héten érkezik Baptiste

A mai napon kiderült, hogy a játék legújabb és egyben régóta várt hőse pontosan mikor érkezik az Overwatch világába. Jövő héttől biztosan lesz elég healer minden csapatban, ugyanis Baptiste személyében tényleg egy ütős gyógyítót kapunk.