Hírarchívum - 2019. március

Befutott a One Piece: World Seeker utolsó trailere

Luffy és barátai hamarosan újra vitorlát bontanak! A One Piece: World Seeker március 15-én kerül a boltok polcaira, ennek apropóján pedig kaptunk még egy utolsó előzetest.

Jade Raymond csatlakozott a Google-höz

Jade Raymond karrierje az utóbbi években meglehetősen sok drámai fordulatot vett, és nincs ez másként a mai napon sem. A Ubisoft és az EA után a Google-nél folytatja a munkát, méghozzá alelnöki pozícióban.

Jön a PC-s Halo: The Master Chief Collection

A Microsoft Store mellett Steamen is elérhető lesz az évek óta hőn áhított pakk, ráadásul a kollekció még a Bungie-féle Halo: Reach alkotással is kibővül, melyet az Xbox One-os játékosok szintén megkapnak.

Apex Legends - ismét lecsaptak az adatbányászok

És ezúttal az új fegyverek és új játékmód helyett nyolc vadonatúj karakterről rántották le a leplet. Ráadásul nem csak a nevükre, hanem a concept artjaikra és az ikonjaikra is sikeresen rábukkantak a bányászok.

Csapatmunkára gyúr az új Power Rangers-előzetes

Vadonatúj trailert kapott a Power Rangers: Battle for the Grid, melyből nem csak a csapatmunka hatékonyságát ismerhetjük meg, hanem a főgonoszokat és Lord Drakkon kardnak álcázott shotgunját is.

Traileren az Aladdin és a színváltós Dzsin

Megkapta az első teljes hosszúságú trailerét a Disney élőszereplős Aladdin-filmje, mely nem csak a nosztalgikus hangulata miatt érdekes, hanem azért is, mert végre hosszabban is szemügyre vehetjük a szereplőket.

Bemutatkozik a The Initiative, a Microsoft új stúdiója

Illetve egészen pontosan az Xbox Game Studios legújabb fejlesztői csapata, akiket egyébként még Phil Spencer mutatott be a 2018-as E3 során olyan stúdiók mellett, mint a Ninja Theory, a Compulsion Games és az Undead Labs.

Animeadaptációt kap a Dragon’s Dogma

Újabb játék helyett sorozatként tér vissza a Capcom RPG-szériája, méghozzá nem más, mint a Netflix gyártásában. A tervek szerint egy anime érkezésére számíthatunk, ami teljes mértékben a játék világára építkezik.

Hamarosan Xbox One-ra látogat a Hunt: Showdown

A Crytek zombikkal, óriástarantulákkal és egyéb borzalmakkal teletűzdelt szörnyvadász-játéka hamarosan elérhető lesz az Xbox Game Preview programban, melynek alkalmából egy új előzetest is kaptunk a konzolos átiratról.

Devil May Cry 5 - új karakter és többjátékos mód?

Egyelőre csak pletyka szintjén fut a dolog, így nem árt a hírt kellő szkepticizmussal kezelni. Elképzelhető, hogy a nemrég megjelent Devil May Cry 5 egy új játszható karakterrel és egy többjátékos móddal bővül majd.