Hírarchívum - 2019. március

Így fest a Sniper Elite V2 Remastered

Befutott a felújított Sniper Elite V2 első előzetese. Ha szívesen küldenétek golyót 4K felbontásban a Führer szemei közé, akkor itt az alkalom! A csomag ráadásul az összes megjelent DLC-t is tartalmazza majd.

Drogügyek miatt leállt a Judgment forgalmazása

Erre mi sem számítottunk! A Sega átmenetileg beszüntette a Judgment forgalmazását Japánban, miután a játék egyik főbb szereplőjét alakító Pierre Takit kokainfogyasztás miatt letartóztatták.

Days Gone - befutott pár új kép

Mi már tűkön ülve várjuk a Days Gone-t, így igyekszünk minden apró hírmorzsára lecsapni. Ma néhány új PS4 Prón készült felvétellel frissítettük a galériánkat, a főszerepben pedig ismét Deacon és kedvenc vasparipája áll.

Black Ops 4 - éles a Szent Patrik-napi esemény

A Call of Duty-széria jó szokásához híven ismét megünnepli a kocsmavándorok kedvenc napját. Öltözzetek zöldbe és keressétek az aranyat a szivárvány végén, ugyanis itt a Shamrock and Awe!

A Minecraft is bekerül az Xbox Game Passbe

Habár még a márciusi újdonságok sem kerültek be mind az Xbox Game Pass kínálatába, a Microsoft már elkezdte csepegtetni az áprilisi felhozatalt. Nem kis névvel indul a hónap: a Minecraft is az előfizetés része lesz!

Dobozos kiadást kap a Hollow Knight

Méghozzá nem is akármilyent! A Team Cherry alkotása több nehézség után végre megkapja a minden jóval ellátott dobozos kiszerelését, ráadásul úgy néz ki, hogy az igazi rajongók még egy Collector’s Editiont is beszerezhetnek.

A hónap végén jelenthetik be a Borderlands 3-at

Ha hihetünk a Gearbox legutóbbi teaserének, a hónap végén esedékes PAX East apropóján jelenthetik be a Borderlands harmadik részét. Az nyílt titok, hogy a játék készül, már tényleg csak a leleplezésre várunk.

A hónap végén PS4-re költözik a Path of Exile

Némi huzavona és pár csúsztatás után végre a Sony konzoljára kerülhet a Path of Exile. A Grinding Gear Games ingyenes hack & slash szerepjátéka már a Synthesis frissítést is magával hozza.

Brit toplista: az élen kezdett a Devil May Cry 5

A Capcom eddig sem titkolta, hogy jól sikerült a Devil May Cry 5 rajtja, a minap azonban befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amely szintén megerősíti ezt. Az Anthem már csak a negyedik.

Itt a teaser a Google nagy bejelentéséhez

Valami igazán egetrengető dologra számíthatunk a Google-től a napokban, ugyanis minden jel arra mutat, hogy a vállalat alapjaiban kívánja megrengetni a videojátékipart. A bejelentéshez a mai napon még egy teaser előzetes is érkezett.