Hírarchívum - 2019. április

Ezekkel a karakterekkel bővül még a Jump Force

A japán V Jump magazin lerántotta a leplet a Jump Force maradék DLC-karakteréről. Többek közt játszhatunk majd Buscuit Kruegerrel, Majin Buu-val és Madara Uchihával is.

Mi készül a Knights of the Old Republic kapcsán?

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy elárulta: készül egy Star Wars-projekt, amelynek köze van a méltán híres Knights of the Old Republic-játékokhoz. Arról egyelőre csak találgathatunk, hogy pontosan miről is lehet szó.

Nyáron érkezik a Daymare: 1998

Újra életjelet adott magáról a Resident Evil-széria nyomdokaiba lépő Daymare: 1988. Megtudtuk, hogy a hátulnézetes horrorjáték még idén nyáron napvilágot láthat, illetve kaptunk egy kis ízelítőt a történetből is.

Sea of Thieves - bemutatkozott az új frakció

Egy új társaság jelent meg a Tolvajok Tengerén. A The Hunter's Call kereskedői a mélytengeri bestiákat veszik célba, így hamarosan mi is megszigonyozhatjuk a cápákat, víziszörnyeket, vagy épp egymást. Jó, ha kéznél lesz a pecabot is!

GC 2019: Geoff Keighley nyitja az expót

A The Game Awards atyja, Geoff Keighley nyitja az idei Gamescomot Kölnben, a ceremóniát élőben követhetjük az interneten keresztül. A megnyitón is számíthatunk jó pár bejelentésre, nagy kiadóktól és független fejlesztőktől egyaránt.

Ilyen lesz a Labo VR-támogatás a Zeldában

Ebben a hónapban érkezik a Labo VR-támogatás a The Legend of Zelda: Breath of the Wildhoz, a Nintendo most elárulta, milyen élmény lesz virtuális valóságban játszani a 2017-es év egyik legjobb szerepjátékával.

Just Cause 4 - jönnek a romboló ördögök

A hónap végén érkezik a Just Cause 4 legújabb DLC-je, amely új szintre emeli a rombolást. Vadiúj küldetések, fegyverek és őrült akció vár ránk a Dare Devils of Destructionben. Csekkold az előzetesét!

Dátumot kapott a Minecraft filmadaptációja

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Peter Sollet által rendezett Minecraft-mozifilmet 2022 márciusában mutatják be. A sztori egy tizenéves lány és baráti csoportjának történetét meséli el, és lesz benne egy ősi sárkány is.

Traileren az Assassin's Creed: Odyssey új DLC-je

Április végén rajtol az Assassin's Creed: Odyssey második nagyobb sztorikiegészítő-sorozata, melyben a görög istenekkel kerülünk közelebbi ismertségbe. A The Fate of Atlantisben mi is istenekké válhatunk.

Májusban érkezik a lemezmentes Xbox One S

A Microsoft végre hivatalosan is bejelentette a lemezmeghajtó nélküli Xbox One-t, amely a legolcsóbb modell lesz a családban. A 250 dolláros Xbox One S All-Digital Edition májusban veszi be a boltokat.