Hírarchívum - 2019. május

Megvan a World of Warcraft: Classic dátuma

A Blizzard végre bejelentette a World of Warcraft: Classic napra pontos megjelenési dátumát, valamint a még előtte zajló számos próbaidőszakot. A nosztalgiára vágyók dörzsölhetik a tenyerüket, augusztus végén jön el az ő napjuk.

Ilyen sok szörny lesz a Warhammer: Chaosbane-ben

Az Eko Software közelgő akció-RPG-jében több mint hetven különböző szörny kapott helyet. Persze nem egyedül törnek az életünkre, a legújabb előzetesből az is kiderül, hogy nem egyszer hordákban lesnek áldozatukra.

Ingyenes az első The Witcher a GOG-on

A GOG.com üzemeltetői egy gáláns ajánlattal kedveskednek azoknak, akik a könyvtárukhoz adják a Gwent kártyajátékot. Ingyen az övék lehet a The Witcher: Enhanced Edition is, amiről nem érdemes lemaradni.

Kulisszák mögött a Trine 4: The Nightmare Prince

A Frozenbyte csapata három Trine után nem kevés tapasztalatot szedett magára a puzzle-platformerek műfajában. A negyedik rész már úton van, most a stúdió munkatársai árulnak el pár titkot a fejlesztésről.

Ezt kell tudnod az új Samurai Shodownról

Ha eddig nem tudtad hova tenni az amúgy évtizedes hagyományokkal rendelkező bunyós címet, akkor érdemes figyelned: a Samurai Shodown alapvető jellegzetességeit taglaló előzetessel szolgálhatunk ezúttal.

Gears 5 - kiszivárgott a dátum?

A tajvani videojátékos korhatár-besorolóknak hála nem csak a feltételezett megjelenési dátumot kaptuk meg, de még az Xbox One-os verzió hivatalos borítóját is megcsodálhatjuk. Nagyon úgy fest, hogy Myrrah visszatér.

Nem zárt jó üzleti évet a Square Enix

Amíg a legtöbb kiadó alapvetően remek üzleti évet zárt, addig a Square Enix ugyanezt már nem mondhatja el magáról. Hiába teljesített jól a Kingdom Hearts III és a Shadow of the Tomb Raider, a költségek elvitték a nyereséget.

250 millió felhasználónál jár a Discord

A kifejezetten játékokhoz fejlesztett voice-chat platform, a Discord alig négy év alatt 250 millió felhasználót toborzott magának. A havi aktív felhasználók száma egyetlen év alatt a kétszeresére nőtt, így most már 56 millió főre rúg.

110 millió eladott példánynál jár a GTA V

A Take-Two is megtartotta teljes üzleti évének beszámolóját, ahol nem csak az derült ki, hogy óriásit ment a kiadó, hanem az is, hogy még mindig piszkosul sokan veszik a Grand Theft Auto ötödik felvonását.

Megérkezett a Demóna folytatásának első előzetese

Idén ősszel mutatja be a Disney az itthon Demóna címen futó film folytatását, a Maleficent: Mistress of Evilt, aminek első kedvcsinálóját a hajtás után már meg is nézhetitek.