Hírarchívum - 2019. május

Van még AAA-kategóriás játék a Ubisoft tarsolyában

Nem csupán a Ghost Recon: Breakpoint lesz a Ubisoft egyetlen nagy dobása a közeljövőben. A francia kiadó további három AAA-kategóriás címen dolgozik, melyek még az aktuális üzleti évben megjelennek.

Miles Morales a Marvel Ultimate Alliance 3-ban

A Game Informer srácai már belepillanthattak a júliusban érkező Marvel Ultimate Alliance 3-ba. Most két új gameplay felvételt kaptunk a Switch-exkluzívról, Miles Moralest és Gwandát láthatjuk akció közben.

Megint csúszik a Skull & Bones, kihagyja az E3-at is

A Ubisoft a legutóbbi üzleti jelentésében kitért az online kalózos játékára is. Bár úgy volt, hogy még idén megkapjuk a Skull & Bonest, a játék újra csúszni fog, 2020 áprilisánál korábban ne is számítsunk a premierre.

Japánban a Switch már beelőzte a PS4-et

A Nintendo ebben a generációban nagyot gurított a japánoknál, a Switch eladásai ezekben a hetekben már meghaladták a PlayStation 4-ét. És ehhez mindössze két évre volt szükségük.

Bejelentették a Blood Bowl 3-at

Nem csupán az inspirációként szolgáló társasjáték szabályrendszere változik jövőre, a videojáték-adaptáció legfrissebb része is ez alapján készül. A Blood Bowl 3 fejlesztője ezúttal is a Cyanide Studios lesz.

Anno 1800 - javul a belső nézetű mód

Jókora frissítés érkezett a mai napon a Ubisoft birodalommenedzselős alkotásához, melyben ezúttal több olyan problémát is orvosolnak, melyeket anno a tesztünk írásakor mi is említettünk.

Thrall visszatér a World of Warcraftba

Mindenki kedvenc ork hadura - de főleg a hordásoké -, a következő frissítésben visszatér a World of Warcraftba. Ennek örömére a Blizzard egy megszokott minőséget képviselő CG-előzetessel kedveskedett.

The Division 2 - matchmaking nélkül jön az első raid

Holnap megérkezik a sokak által várt frissítés, amellyel élesedik a The Division 2 első raidje. Az Operation Dark Hours azonban bármiféle matchmaking-eszköz nélkül érkezik, így csakis nyolc előre megszervezett játékossal játszhatjuk majd azt.

Steam Summer Sale 2019 - kiszivárgott a dátum

Are you ready for a miracle? Úgy néz ki, hogy idő előtt derült ki a Steam idei nyári vásárának időpontja. A friss információk szerint június 25-től reszkethet a pénztárcánk.

A Big Bad Wolf is Vampire-játékot készít

Nem csupán a Bloodlines 2 van úton, hanem egy másik Vampire: The Masquerade-játék is - ezúttal a The Council fejlesztőitől. Akárcsak a készítők előző címe, ez is egy narratívára kihegyezett szerepjáték-egyveleg lesz.