Hírarchívum - 2019. május

Idén már forog a Mortal Kombat-film

Úgy tűnik, hogy minden rendben van a Mortal Kombat mozis rebootja körül, így a forgatás már az idei év második felében megkezdődhet. A rendezőként debütáló Simon McQuoid Ausztráliába viszi a filmes brigádot.

11 percig mozog a The Dark Pictures: Man of Medan

A Game Informer jóvoltából most hosszabban is belenézhetünk az Until Dawn fejlesztőinek vadiúj horrorjátékába. Valami rejtélyes és nagyon gonosz lappang az elhagyatott tengerjárón, szereplőink pedig fogyogatnak.

Bloodlines 2 - videón a Toreador-klán

Folytatódik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 videósorozata, amelyben a Hardsuit Labs és a Paradox bemutatja a régóta várt szerepjáték főbb vérvonalait. Ezúttal a gyönyörért élő Toreador-klán került reflektorfénybe.

Ghost Recon: Breakpoint - jönnek a drónok

Sztoritrailert kapott az októberben érkező Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint. A középpontban a Skell Tech drónjai állnak, amelyek mára globális fenyegetéssé, a világ legnagyobb harci erejévé váltak.

Egy napot sem bírt a Rage 2 Denuvo-védelme

Már a megjelenés napján két vállra feküdt a Rage 2 törésvédelmi rendszere. A történtek nagyban hasonlítanak a Devil May Cry 5 esetéhez - ismét egy Denuvo DRM nélküli futtatható fájl volt a ludas.

Word of Warcraft - gyűjtői kiadás a 15. évfordulóhoz

Gyönyörű gyűjtői kiadást kap idén a World of Warcraft. A Blizzard legendás MMORPG-je idén ünnepli a tizenötödik születésnapját, ennek apropóján pedig polcra tehetjük a legelső raid főellenfelét, Ragnarost.

Úton van a következő Splinter Cell?

Könnyen meglehet, hogy az idei E3-on bemutatkozhat az évek óta parlagon ülő Splinter Cell-széria következő felvonása. A Ubisoft egyik kreatív igazgatója hintette el a hírt Twitteren, persze aztán gyorsan heves szabadkozásba kezdett.

E3 2019: Saját panellel jön a Netflix

Úgy tűnik, hogy a Stranger Things-játékon kívül is tartogat még meglepetéseket a Netflix, ezeket pedig jól meg is mutatják a 2019-es E3 során. A videóstreaminggel foglalkozó vállalat saját előadást tart a Los Angeles-i expón.

Weiss és Benioff készítik a következő Star Warst

A The Rise of Skywalker után három évre megpihennek a Csillagok háborúja univerzumában játszódó mozifilmek. Azt viszont már elkönyvelhetjük, hogy a 2022-es felvonást a Game of Thrones alkotói írják majd.

Hangulatos előzetesen a Harry Potter: Wizards Unite

A Pokémon Góért felelős Niantic következő AR-játéka hamarosan elérhetővé válik. A muglik és a varázslók világa közti papírvékony fal leomlik, így mobillal a kézben indulhatunk dementorokat és varázslényeket hajkurászni.