Hírarchívum - 2019. május

Jövő héten jelenik meg a Dauntless

A Phoenix Labs bejelentette, hogy a Monster Hunter-sorozatra hajazó első játékuk, a free-to-play Dauntless a jövő héten jelenik meg. A PC-s változat az Epic Games Store-on keresztül lesz csak elérhető.

Utolsó előzetesen a Sniper Elite V2 Remastered

A mai naptól szerezhető be a 2012-ben megjelent Sniper Elite V2 felújított kiadása, a Sniper Elite V2 Remastered, ami a látvány mellett természetesen tartalmilag is többet kínál, így az összes eddig megjelent DLC a csomag része.

HWSW: Huawei P30 Pro teszt

Idén tavasszal mutatkozott be a Huawei P-szériájának legújabb élharcosa a P30 Pro. Az ismerős köntösbe öltözött Huawei-modell a kamerával gurít igazán nagyot - de más területeken sem ad okot panaszra.

Videón és friss képeken az Oddworld: Soulstorm

Újabb látnivalókkal jelentkezett a jövőre érkező Oddworld: Soulstorm. Az Abe's Oddysee (illetve a New 'n' Tasty!) történetének folytatása egy játékmenettel fűszerezett teasert, illetve néhány screenshotot kapott.

E3 2019: Eszement műsorral készül a Devolver

Lassan szokássá válik, hogy a Devolver Digital egy teljesen elborult konferenciaparódiával jelentkezik az E3 színpadáról. Úgy tűnik, hogy Nina Struthers a tavalyi eszement káosz ellenére idén is visszatér.

Hat játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass

Egyre csak bővül az Xbox Game Pass könyvtára, néha azonban meg is kell válnunk néhány címtől, miután lejár a Microsoft és az adott játékok kiadói közti szerződés. Májusban hat ilyen anyagtól kell elbúcsúznunk.

A Plague Tale: Innocence - befutott a launch trailer

A halálos pestisjárvány idején Amicia és Hugo csakis egymásra számíthatnak. A Plague Tale: Innocence története a fiatal testvérpár szívszorító kalandjait követi a fertőző patkányok és kegyetlen inkvizítorok sötét világában.

E3 2019: Ott lesz a következő Stronghold-játék is

Nem sokat tudunk az egyelőre még csak Stronghold: Next álnéven futó projektről, de a Firefly Studios csapata megígérte: az idei E3 során megmutatják a játékukat. A legújabb fejlesztői videóban elárultak egy-két apróbb részletet is.

Battlefield V - jött is, ment is a kétfős Firestorm

Rengeteg rajongó hatalmas kihagyott ziccernek érezte azt, hogy a Battlefield V battle royale-módjában, a Firestormban kezdetben csak egyedül, vagy négyfős csapatban lehetett akciózni. Úgy tűnik, hogy nem véletlenül alakult így a dolog.

Ryse: Son of Rome - ilyen volt a belső nézet

Az Xbox One egyik indulócíme meglehetősen kalandos utat tudhat maga mögött. Korábban szánták már Xbox 360-as játéknak Kinect-támogatással, és volt belső nézet is a tervek között. Most utóbbiról érkezett egy vadonatúj videó.