Hírarchívum - 2019. május

Kilépett a bétából a Red Dead Online

Néhány hónapos bétafázis után hivatalosan is elstartolt a Red Dead Online. A játék ráadásul egy masszív frissítést is kapott, ami kooperatív küldetésekkel, számos egyéb misszióval és a régóta várt pókerrel vértezi fel a játékot.

Május 22-ig ingyenes a PC-s Steep

A téli extrémsportokra kihegyezett nyitott világú sportjáték egészen május 22-ig ingyen tölthető a Uplayen keresztül. Ha egyszer a könyvtáradhoz adod, örökre megtarthatod a Steepet, szóval nem sima próbaidőszakról van szó.

PC-s dátumot kaptak a Quantic Dream játékai

Kronológiai sorrendben érkeznek majd a stúdió játékai, vagyis első körben a Heavy Raint kapják majd meg a rajongók. Ráadásul a megjelenések előtt próbaváltozat is készül a PC-s átiratokhoz.

Metro Exodus - bemutatkozott az Expansion Pass

A Deep Silver és a 4A Games lerántotta a leplet a Metro Exodus szezonbérletéről, ami két vadonatúj történetközpontú kiegészítést is tartalmazni fog, ráadásul ezekben nem Artyom kapja majd a főszerepet.

A Plague Tale: Innocence - Sean Bean verset szaval

Ugyan már megvásárolható a Focus Home Interactive és az Asobo Studio középkori Franciaországában játszódó kalandja, az A Plague Tale: Innocence, a marketingesek úgy gondolták, egy videót azért még elbírnak a rajongók.

Nagyon jó évet zárt a Ubisoft

A Ubisoft is megtartotta éves pénzügyi beszámolóját, a francia kiadónak pedig nincs oka a panaszra, mert nagyon sikeres esztendőt tudhat maga mögött. A jövőre nézve sincs okuk az aggodalomra, több új projekttel is készülnek.

A Square Enix törölte a Project Prelude Rune-t

A Square Enix megerősítette, hogy a 2017-ben alapított Studio Istolia bezárása mellett döntöttek, ráadásul ez érinti a csapat első játékát, a Project Prelude Rune-t is, amit végül törölt a kiadó.

The Division 2 - nagyot ment a Uplayen keresztül

Tegnap tartotta legutóbbi pénzügyi évének beszámolóját a Ubisoft, ahol kiderült, hogy a The Division folytatásának PC-s változata nagyon kelendő volt a kiadó saját platformján, a Uplayen keresztül.

HWSW: Bemutatkozott a OnePlus 7 Pro

Mindjárt két csúcstelefonnal készül az idei nyárra a OnePlus: a konzervatívabb OnePlus 7 mellett kapunk egy még több extrával megtömött másik modellt is, OnePlus 7 Prót - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Sztorimód is lesz a Super Mario Maker 2-ben

A legutóbbi Nintendo Direct a Super Mario Maker 2-re fókuszált, számos konkrétumot megtudhattunk a főbb játékmechanikákról és a sztorimódról is. Bizony, ilyen is lesz a június végén érkező Switch-exkluzívban.